Комбинујемо хеланке на 12 различитих начина, за 12 шик изгледа

25.2.24

 


Црне хеланке су основни комад који свако треба да поседује. Удобне су, практичне и лако се комбинују. Више су за слободно време него за посао, али нашли смо толико начина за комбиновање овог безвременског комада, да се нашла и понека комбинација за формалније прилике. Ове комбинације важе за хеланке у свим бојама, само су црне најкрактичније и дефинитивно најпопуларније, па је највећи фокус управо на њима. 



1. Спортска комбинација


Крећемо од најочигледније комбинације, али морамо да је споменемо. Хеланке уз дукс већег кроја, патике и качкет су фантастичан изглед за свакодневне активности и слободно време. Спортске комбинације се већ одавно носе и за друге активности, а не само за спортске. Чак смо запазили комбинацију са тренерком на Недељи Моде у Лондону. Овој комбинацији слободно додајте торбицу коју бисте иначе носили уз формалније комаде. Контраст који формална торбица пружа спортској комбинацији даје неочекивани стилски детаљ.




2. Чизме + џемпер


Док још трају хладни дани, искористите црне хеланке уз високе чизме, шири џемпер и велику торбу. Комбинација може да буде спортска или елегантна, у зависности које комаде комбинујете.




3. Уз дугу кошуљу


Шик изглед који даје вибрације француског стила чине дуга кошуља + џемпер уз хеланке. Савршен је изглед за кафу и викенд дружења по граду. Додајемо им једноставне чизме и торбу у истој неутралној боји.



4. Теретана изглед


Кад идемо до теретане, али опет желимо да изгледамо шик, комбинујемо спортску комбинацију уз тренч капут. Тотално неочекивано и невероватно тренди.




5. Уз струкирану кошуљу


Ову комбинацију чак можете носити на посао. Струкирана кошуља дебљег материјала и хеланке од скаја су довољно формални за пословне активности. Док год их комбинујемо уз елегантне ципеле и торбу.




6. Дуга кошуља


За опуштенију пролећну варијанту, бирамо кошуљу ширег кроја и аксесоаре у црној боји. Ово је један од изгледа који можете склопити за час посла.




7. Слојевито уз тексас јакну


Тренутно нам временска прогноза налаже да се облачимо слојевито, па је срећа што су такве комбинације најбоље. Комбинујемо хеланке уз дугу мајицу или дукс и тексас јакну. Елегантна торба је обавезна, док можемо да бирамо изглеђу патика и чизми.




8. Удобно за сваки дан


Широке кошуље дебљег материјала су већ неко време популарне и можете их наћи свуда. Овај удобан комад је савршен за прелазно време, кад ни ми не знамо да ли је зима или пролеће. Али кад наиђе хладнији дан, одлично се комбинује уз хеланке, патике или чизме, огроман шал и наравно елегантну торбицу.




9. Хеланке + сако


Савршена комбинација за викенд се састоји од хеланки и сакоа. Ако желимо да додамо забавне (и топле!) слојеве, ту су дугачка кошуља и џемпер. Патике или плитке чизме одговарају овом изгледу, опет уз елегантну торбицу.




10. Уз прслук


Још једна опуштена комбинација се састоји од хеланки, дукса и дужег прслука. Од аксесоара додајемо качкет, а за обућу бирамо патике или чизме.




11. Уз Ugg чизме


За хладнији дан кад нам је потребна удобност, хеланке комбинујемо са Ugg чизмама и огромним дуксом. Монохроматска верзија овог изгледа ће изгледати много елегантније од комбиновања боја. Или се бар држите неутралних тонова кад комбинујете - црне, сиве, беле и беж боје.




12. Црна монохроматска комбинација


Већ смо виделе да се хеланке одлично комбинују уз сако, али да би овај изглед учинили још елегантнијим, додајемо чизме, мајицу и торбу такође у црној боји. По неки детаљ у другој неутралној боји је добродошао, али циљ овог изгледа је једноставност, па нећемо превише тога ни додавати.



Фото: Пинтерест

Постави коментар