Како стилизујемо Ugg чизме ове зиме

20.1.24



Ugg чизме су најотпорнији модел обуће на трендове. Сваке године или две, видимо малу промену у трендовима па неке чизме које смо носиле пре 5 година, сад изгледају помало превазиђено. То јест, ако су уопште издржале 5 зима. Али популарност Ugg чизми не посустаје. Шармантне и наизглед једноставне чизме дизајниране у Аустралији су освојиле цео свет. И други произвођачи су почели да производе моделе налик њима, па их сада виђамо свуда. Једино што се мења је начин стилизовања чизми.


Ugg чизме могу лако да се стилизују у спортској и сређеној варијанти. Није важно које су боје, нити које висине. Нашли смо бројне начине како да их носимо ове зиме.


1. Уз класичан капут



Најпопуларнија Ugg боја је пешчана браон боја (или боја камиле), па се савршено уклапа уз капут исте боје. Капут и чизме заједно већ дају скупљи изглед комбинацији, па не морате толико да бринете за остатак изгледа. Држите се неутралних нијанси и биће пун погодак.



2. Уз крем нијансе



Надограђујемо претходну комбинацију комадима у крем бојама. Све нијансе се рачунају. Панталоне, џемпер, шал, капа, торба у крем боји и добијате савршен монохроматски изглед за зиму.



3. Уз сиву боју



Опет се држимо монохроматске теме јер је непревазиђена, баш као и ове чизме. Пешчане чизме комбинујте уз све сиве комаде и добијате елегантни изглед где се Ugg чизме посебно истичу.



4. Уз огроман шал 



Огроман шал изгледа шик, али је и користан. Баш као Ugg чизме. Комбинујте их уз дугачак вунени шал било које боје и добићете удобан и стајлиш изглед. Приметићете да опет комбинујемо исте комаде као у претходним комбинацијама (сиви капут и сиве панталоне). То је моћ основних комада - свестрани су. 



5. Уз крзнени прслук



Можда сте приметили по продавницама брзе моде да је невероватно популаран прслук и јакна од лажног крзна и коже. Изгледају шик и удобно, и одлично допуњују комбинацију са Ugg чизмама. Уз џемпер и фармерке/сукњу ћете добити најновији стајлинг зиме 2024.



6. Уз сако



Кад желимо да учинимо Ugg чизме елегантнијим и прошетамо их до посла, комбинујемо их уз сако. 



7. Уз тренч капут



Тренч капут их такође чини елегантнијим, али не у толикој мери као сако. Тренч се одлично слаже уз Ugg због сличне боје, и одличан је за дане кад није толико хладно и треба вам тренди изглед.



8. Маслинасто зелена боја 



За крај смо оставили наш омиљени изглед који се састоји од маслинасто зелених Ugg чизми и комада у истој боји. Добар стил увек тражи нешто неочекивано, па у мору пешчаних Ugg чизми је освежавајуће наћи модел у нијанси маслинасто зелене. Набавите капут у истој боји и имаћете савршену комбинацију за сваки дан. 


Фото: Пинтерест

Постави коментар