Улични стил на Недељи Моде у Лондону

23.2.24

 


Недеље Моде су у пуном залету, па поред иновативних креација са модних писта можемо да нађемо инспирацију и у уличном стилу. Гости Недеље Моде су стилисти, модни новинари али и познате личности. Њихове комбинације су у првом плану у току фебруара месеца. Улични стил је оригинално настао кад су фотографи запазили како су добро обучени посетиоци модних ревија. Што нас и не чуди! Након тога је улични стил прешао на друштвене мреже и тренутно овај стил једнако утиче на трендове као стилисти и модне куће заједно!


На Недељи Моде у Лондону су се љубитељи моде поделили на две групе: прва се држала класичне британске моде и кројева, као што су тренч капути и беж боје; док се друга група одлучила на експериментисање у свим сферама; бојама, кројевима и трендовима. Погледајте испод најбоље уличне изгледе из Лондона.




Спортски стил улази у елегантне воде. Многи стилисти су одлучили да дођу у горњем делу тренерке на ревију. Овај изглед ће остати носив и ван спортских терена само ако су сви остали комади елегантни, као што је стилизовала дама са слике. 




Алекса Чанг је дошла у класичној комбинацији коју можете носити свуда! Формалне панталоне, црне штикле, бела мајица и тренч капут. Са овом комбинацијом не можете погрешити. 




Али мода треба да буде и забавна, што нам изнова показује модна новинарка и блогерка Сузи Лау. Поред живописне комбинације на насловној фотографији, Сузин други изглед је романтична дуга хаљина са необичним капутом. Овакав модел хаљине можда не бисмо могле да носимо у много прилика, али капут можемо. Поред класичног беж капута, феноменално је имати и јединствен модел забавног капута. Једнако је свестран и можемо га носити у свим приликама.




Романтичан изглед са ризичним детаљима је увек добар избор. Елегантна дуга хаљина се увек савршено комбинује са кожном јакном, или још боље са кожном јакном ризичног кроја. Додатак кожне јакне ће учинити елегантну комбинацију мање строгом и много забавнијом.




Кожну јакну и кожне ципеле можете комбиновати са и необичном дугом хаљином за свакодневне прилике. Зашто бисмо чекале неко посебно славље да бисмо носиле феноменалне хаљине?




Једноставна бела хаљина савршеног кроја је модел који можете носити свуда. У потпуности је звезда комбинације, па ће вам уз њу требати само класични аксесоари.




Овакав шал нам је потребан одмах! Савршен је детаљ за пословне комбинације.




Тако нам је драго што видимо да се романтичне хаљине враћају на сцену. Нећете погрешити ако је комбинујете уз класичан капут, као и кожне чизме за забаван ефекат. И не заборавите шик наочаре за сунце!




Ако вам комбинација два различита принта није већ ризична комбинација, пробајте да додате и једну јарку боју. Капут не мора нужно да се слаже уз остатак комбинације и одличан је комад за експериментисање са бојама.




Као што смо рекли, забавни капути су пола комбинације. Нећете зажалити ако набавите овакав један комад за вашу колекцију.




Најзанимљивију, али и најмање практичну комбинацију смо оставили за крај. Симпатична мајица са вуненим куглама никога не оставља равнодушним. Наравно да овако ризичан комад комбинујемо да једноставним црним панталонама, јер је сама мајица довољно ризична за целу комбинацију. 

Овакви комади се сигурно носе само на модним дешавањима јер нису баш практични. Али нам ипак дају стилску идеју, а то је да у комбинацији има места само за један ризичан комад док остали требају да буду класични.


Који је ваш омиљени изглед са Недеље Моде у Лондону?


Фото: Phil Oh

Постави коментар