Барби мода се не зауставља!

24.2.24

 


Маргот Роби и њен стилски тим знају да се још нисмо уморили од Барби комбинација, а нису очигледно ни они. Маргот се појављује на сваком дешавању у хаљинама инспирисаним популарним филмом и претпостављамо да ће тако наставити до доделе Оскара. 

На додели филмских награда у Аустралији (Australian Academy of Cinema and Television Arts Award) где је добила Trailblazer награду, Маргот је носила хаљину која одише Барби гламуром (насловна фотографија). Дугачка, сјајна хаљина да корсетом је рекреација ремек дела познате дизајнерке Вивиен Вествуд из 1998. године. Хаљина је, као и оригинална верзија, прекривена Сваровски кристалима. 



Али су стилизоване другачије. Вивиен је позната по театралним ревијама, па је хаљина стилизована са пешкиром на глави и повезом преко ока, што одговара називу изгледа - Пиратска млада. Маргот се одлучила на једноставан стајлинг и нежну шминку, па је хаљина у првом плану.

Невероватно је видети да 20 година стар дизајн изгледа тако свеже и модерно, што је доказ да добро осмишљена хаљина може да траје деценијама. Није ни чудо што се винтиџ дизајнерске ствари и даље продају по високим ценама.


У фебруару су се одржале још две важне манифестације за глумце, где се Маргот такође појавила у предивним налик Барби комбинацијама.

На БАФТА наградама, где је номинована за најбољу женску улогу за Барби филм, Маргот се одлучила на Армани креацију. Гламурозну тоалету је комбиновала са дугим црним рукавицама, баш као легендарне холивудске звезде. 




На специјалном ручку за све номиноване за оскара на Беверли Хилсу, Маргот је обукла Шанел комплет у розе боји. Шанел комплети су и обележили њену промотивну турнеју за филм, па је ово логичан наставак одличних стајлинга у духу француске модне куће. Шанел комплети увек одушеве, па се овај састоји од три дела: кратког топа, блејзера и сукње од твида у розе боји. Упадљиви аксесоари су Шанел торба од истог материјала и Маноло Бланик једноставне салонке.




Маргот је саставила феноменалан тим стилиста и сваки пут се обрадујемо кад је видимо на црвеном тепиху. Па једва чекамо да видимо шта су смислили за црвени тепих доделе Оскара!



Фото: Andrew Mukamal, Getty Images

Постави коментар