Предивне хаљине са САГ додела награда

26.2.24

 


Колико само додела награда постоји у Холивуду?! Последња свечаност пре доделе Оскара су SAG награде у Лос Анђелесу. Награде добијају најбоља остварења у свету филма и телевизије. Мода на овој церемонији је забавна, за разлику од Оскара где је стриктно елегантна. 


На насловној фотографији је најкреативнија креација са црвеног тепиха. Комичарка Али Вонг је одлично изнела креацију Iris van Herpen из колекције високе моде за јесен 2023. Вонг и њена стилискиња Тара Свенен су имале ову хаљину већ дуже време у виду, али су чекале праву прилику за њу. САГ награде су савршено место за експериментисање, па је хаљина напокон добила свој тренутак славе. 


С друге стране Џенифер Енистон није желела да експериментише са својим стилом, па се појавила у класичној али прелепој Celine хаљини и једноставним аксесоарима. Ово је изглед по коме је Џенифер позната и нема потребе да било шта мења.



Маргот Роби се наравно појавила у још једној хаљини из снова инспирисаној Барби светом. Њен стилиста Ендру Мукамал је за ову прилику изабрао Шипарели хаљину. 



Риз Витерспун је феноменално понела црвену креацију Ели Саба - мајстора хаљина за црвени тепих. 



Кери Мулиган је изгледала тако елегантно у маестралној Армани хаљини.


Пенелопе Круз у последње време бира само Шанел за јавне наступе, па је овог пута изгледала дивно у романтичној хаљини познате француске модне куће. Чудимо се што нисмо видели ниједну хаљину њихове главне конкуренције Диора на овој манифестацији. 


Ен Хатавеј је по мишљењу стилиста била најбоље обучена на овој прилици. Versace хаљина у живописној плавој боји јој стварно савршено пристаје. 


Ема Стоун се одлучила на Louis Vuitton хаљину за ову прилику.


Грета Ли је понела романтичну крецију са дугим кожним рукавицама. Хаљина је креација The Row, модне куће у власништву познатих близнакиња Олсен.


Елизабет Дебицки се појавила у романтичној плавој Армани хаљини која јој тако савршено пристаје. Елизабет иначе тренутно глуми у серији The Crown, у улози принцезе Дајане. 


Потпуно неочекивану и савршену хаљину за ову прилику је понела Ајо Едебири. Хаљина марке Луар је по нама победница вечери. 


Још један победник вечери је Армани. Ово је његова трећа најпопуларнија хаљина са САГ награда. Преслатко стоји глумици Лили Гладстоун. Елегантна је и опуштена у исто време. 


Млада глумица Сторм Реид се појавила у феноменлној Балмаин хаљини, која јесте изазовна са дубоким деколтеом, али опет не открива превише.


Bel Powley изгледа тако романтично у Шанел креацији.



На САГ наградама је било чак 129 представљања на црвеном тепиху, али смо ми изабрали најбоље. Уколико желите да видите све изгледе, наставите на овом линку



Фото: Getty Images

Постави коментар