Основни комади које купујемо у 2024.

23.1.24

 


Свака година доноси неколико нових трендова. Иако нисмо присталице слепог праћења трендова, увек волимо да видимо шта нам ново нуди свака сезона и паметно те трендове уклопимо са комадима које већ поседујемо. Прво купујемо да бисмо изградиле основну гардеробу, која се лако комбинује и коју можемо дуго да носимо. Тек након што нађемо савршене и безвремене комаде, можемо да експериментишемо са бојама и кројевима.

2024. година нам доноси неколико занимљивих модела које лако можемо да уклопимо у наш стил и носимо их редовно наредних година. 

Нашли смо 7 основних комада који дефинишу 2024. годину и који ће сигурно подићи ваш стил на виши ниво.


1. Дугачка хаљина



Дугачке хаљине су се већ нашле у продавницама у свом зимском облику, плетеном наравно. Али и за пролеће очекујте макси хаљине јер су дизајнери ове године размишљали да је дуже ипак боље. Долазе у једноставним кројевима, бојама и дезенима; што је савршено ако градимо ормар од основних комада. 


2. Сукња средње дужине



На енглеском су је дизајнери занимљиво назвали midmaxi, што значи средње/дуже дужине сукња. Савршен је основни комад. Уз штикле и елегантнију мајицу/џемпер је носимо у елегантнијим приликама; али ако је комбинујемо уз патике и мајицу, добићемо феноменалан свакодневан изглед. Значи, можемо да је носимо у свим приликама! Савршено!


3. Широке панталоне



Тренд који је започео лета 2023. ухватиће прави замах ове године. Панталоне са широким ногавицама су формалног кроја и одличне су за посао. Елегантне су и комбинују се уз уску мајицу или кардиган. Такође су савршен пар са сакоом. Комбинују се много лакше него што се чини на први поглед, док дају комбинацији скупљи изглед.


4. Минималистичке торбе



Већ смо причале о моделима минималистичких торби које сви носе ове зиме, али од пролећа ће и већи модел једноставне торбе ступити на сцену. Па тако добијамо још један комад који можемо да комбинујемо уз све. Торба са слике је Х&М.


5. Широке фармерке



Можда сте приметиле да је већ тешко наћи уске фармерке у продавницама. Широке панталоне, балон панталоне и панталоне равног кроја су преузеле скоро све брендове. Удобније су од уског модела и дају занимљив тренди изглед. Фармерке са слике су Страдивариус


6. Капут са шалом



Океј, знамо да звучи једноставно, али капут са ушивеним шалом изгледа много елегантније јер су шал и капут од истог материјала. Долази у различитим дужинама и кројевима. Дужи модел за хладније дане је већ распродат у Зари, али имају краћи сиви модел који ће се носити у фебруару и марту кад температуре буду изнад нуле. 




7. Ниска штикла



Ниска штикла представља савршен баланс између елеганције и удобности. У 2024. ћемо виђати чизме са ниском штиклом, али и сандале. Савршене су за посао јер можемо да их носимо цео дан, али и за сваку другу прилику јер су удобне - за разлику од високих штикли.



Зара модел чизми са фотке изнад већ можемо да прошетамо.


8. Кардиган



Кардиган се напокон вратио! Не знамо зашто је овај модел џемпера елегантнији од сваког другог, али једно је сигурно - сви морамо да имамо кардиган у нашем ормару. Бар у две различите боје. Лако се комбинује. Уз фармерке и балетанке ћете добити стилизован изглед без пуно труда.


Фото: Пинтерест

Постави коментар