Минималистичке торбе су стилски фаворит ове зиме

16.1.24

 


Хладни дани драстично мењају наш стил јер морамо да се облачимо слојевито. Због овог разлога је тешко облачити се минималистички (ако је то ваш префериран стил) зими. Мада је забавно носити веселе боје шалова и капа зими, тако да минималисти опустите се. ;) Уз слојевиту комбинацију се одлично уклапа једноставна торба. Свуда је виђамо; носе је славни, стилисти на Недељи Моде и инфлуенсери наравно. 


Минималистичка торбица је одраз тихог луксуза, тренда који је постао популаран у последње две године. Једноставне аксесоаре увек требамо да имамо јер се уклапају уз сваку комбинацију. Чак виђамо девојке по граду које носе ове торбице уз тренерке, и изглед је феноменалан!


Једноставна торба се носи преко рамена, мање је величине и неутралних боја. Али су модели различитог облика. Погледајте које моделе можемо да нађемо на нашем тржишту. 



Дужи модел торбице изгледа отмено, али и довољно опуштено за сваки дан. Х&М торбица на слици изнад је савршена за шетњу по граду.



Торбица у облику полумесеца изгледа тако кул! Pull & Bear модел у белој боји је нежан и женствен, али ако желите мало необичнији модел погледајте Страдивариус торбу са ланцем. Ова торба остаје минималистичка али јој ланац додаје мало рокенрол шарма.



Pull & Bear модел испод је једноставног облика, али има каиш који се истиче. Савршен комад за монохроматску комбинацију у црној боји.



Феноменалан модел овог тренда је осмислила Мона и производе их у више боја. Ово је торбица коју можете носити годинама. Маслинасто зелену боју такође убрајамо у неутралне нијансе, јер се савршено уклапа са стандардним неутралним бојама - црном, белом, крем и сивом.



За крај се мора споменути да се тренд једноставне мини торбе не ограничава само на неутралне боје. Можете изабрати торбицу баш у јаркој боји. Међутим, неутралне боје за аксесоаре су најпопуларније само због разноврсности комбиновања. Али ако су вам досадиле неутралне боје, можете пробати и браон боју, као Guess модел испод, или неку тамнију нијансу ваше омиљене боје. Једно је сигурно, овај тренд не смете пропустити! 


Фото: Пинтерест, Х&М, Страдивариус, Мона, Guess, Pull & Bear

Постави коментар