Плетене хаљине су кључни комад зимске сезоне

3.1.24


 

Плетена хаљина је комад који одговара свачијем стилу. Није важно да ли је ваш стил спортски, елегантан, опуштен, минималистички или препун детаља; ово је хаљина за вас. Кључни комад сваке зиме, плетена хаљина се уклапа и у сваки тренд, па је дизајнери сваке године само мало коригују.


Ове зиме нам се свидело што имамо у понуди широке плетене хаљине које имају елегантну ноту и које су савршене за сваку фигуру. Лако се комбинују и можете их носити на посао, вечере (и славе :), као и за сваки дан. Ова хаљина се савршено комбинује уз кожне чиме. Микс различитих материјала увек чини изглед скупљим.


Али широка хаљина није једина која одушевљава ове године. Погледајте још модела које куће брзе моде имају у понуди.


1. Хаљина откривених рамена 




Тако женствена и сензуална, ово је једини модел који вероватно не можемо да носимо на посао. Али је савршена за било које друге активности. У Страдивариус хаљини ћете сигурно бити запажене. Минималистичка је па је можете лако комбиновати, уз крем или црне аксесоаре за једноставан изглед или уз веселе боје за празничан изглед.


2. Шири модел до колена



Шири модел из Заре може лако да постане струкиран уз опцију закопчавања на леђима. Одлична идеја. 


3. Најопуштенији модел



Овако ми замишљамо зиму. У одећи која је топла, удобна и изгледа одлично. Једноставан модел из Х&М-а такође можете струкирати (ако желите) уз каиш који ће такође добро доћи као модни детаљ.


4. Мини хаљина



Најромантичнији начин плетења јесу плетенице. Зарина мини хаљина у овом стилу нам изгледа у рок стилу и поред романтичног ткања. Тако добро изгледа за изласке. 


5. Једноставна уска дуга хаљина



Али ако ипак нисте особа за широке хаљина, онда ће вам одговарати ужи Страдиваријус модел који се тако добро комбинује уз патике као и уз чизме. 


Фото: Пинтерест, Зара, Страдивариус, Х&М

Постави коментар