Најбоље хаљине са доделе Оскара

11.3.24

 


Додела Оскара је један од најважнијих црвених тепиха за високу моду. Неке од хаљина су тек прошле недеље представљене на пистама у Паризу и Милану. 


Било је чак преко 100 изгледа, али смо данас издвојили само најбоље.


На насловној фотографији Грета Ли носи хаљину шпанске модне куће Лоеве.



Опенхајмер је филм који је освојио највише награда ове године. Поред тога су глумци из популарног филма били једни од најбоље обучених. Емили Блант је носила Del Core хаљину са издигнутим бретелама. Чудно, знамо. Али таква је висока мода. 



Флоренс Пу је носила хаљину из исте колекције, али је њен модел упечатљивији. Такође са издигнутим бретелама, хаљина изгледа свемирски и одлично стоји Флоренс. Дефинитивно је била једна од најбоље обучених.



Добитница Оскара за најбољу главну женску улогу, Ема Стоун, се поново појавила у Луи Витон хаљини као и на САГ додели награда. Хаљина је прелепа, али за овакав догађај је потребно нешто упечатљивије.



Ева Лонгориа је елегантна као и увек. Одабрала је савршену хаљину за црвени тепих дизајнерке Тамаре Ралф, уз одговарајући накит.



Да ли се сећате луцкасте дадиље Френ која нас је увек одушевљавала својим стилом као и шалама? Френ Дрешер сад има 66 година и изгледа прелепо као и увек. Френ целу своју каријеру ради са истом стилискињом, па су њих две за церемонију Оскара изабрале феноменалну хаљину Amy Paris.



Зендаја је направила предах од промоције филма Дина да би свратила до црвеног Оскар тепиха. Имала је једну од најбољих хаљина вечери. Савршено је изнела Армани креацију.



Кирстен Данст и њен дечко Џис Племонс су изгледати преслатко у Гучи комбинацијама.



Џенифер Лоренс изгледа преслатко у Диор хаљини, али тачкасти дезен хаљине није довољно елегантан за црвени тепих.



Ања Тејлор-Џој је такође обукла Диор хаљину, али са много више детаља. Савршену за црвени тепих.



Хаљина које је била можда најзапаженија је Шипарели модел који је носила Сандра Хулер.



Моли Мекнерни је имала прелепу хаљину која одише једноставном елеганцијом. Компаније брзе моде би могле да ископирају овај модел јер би сигурно био популаран за пролећна венчања.



Габријел Јунион и њен супруг Двејн Вејд су изгледали елегантно и усклађено. Габријел је обукла Каролина Херера комбинацију која се састоји од сукње и кратке хаљине. У потпуности изгледа као хаљина, зар не? Док је Двејн носио Версаће одело.



Кери Малиган је очарала публику Баленсиага хаљином из 1951. године! 



Режисерка филма Барби, Грета Гервинг је одлично понела луксузну али једноставну Гучи хаљину.



Док се Барби, Маргот Роби, овог пута није појавила у розе комбинацији. Маргот је одлучила да се одмори од барби света, па је избор пао на Версаће светлуцаву хаљину. Леп избор али смо очекивали више.


Њена колегиница из филма, Америка Ферера, је обукла хаљину из исте Версаће колекције али у барби боји - нежној розе. 


Фото: Getty Images

Постави коментар