5 најновијих стилова фармерки за пролеће

18.3.24


 

Фармерке су добиле нови облик након 10 година. Прве деценије 2000. сте могли да нађете само плитке фармерке, деценију након тога само дубоке, а ове деценије смо добили неколико неочекиваних облика. 


Дизајнери су много експериментисали са обликом фармерки у последњих неколико година. Доста модела се појавило на модној сцени, али само 5 модела је успело да постане тренд. 



1. Плитке и широке



Већ смо научили да се трендови враћају, само у мало другачијем облику. Плитки крој фармерки је опет постао популаран, али овог пута само ако су фармерке широке. Лако се стилизују уз патике и уску мајицу за слободно време. За сређенију верзију могу да се комбинују уз кошуљу и сандале, баш као на слици изнад.



2. Равне фармерке



За разлику од широких, фармерке равног кроја увек могу бити елегантне. Стил их 90-их година ће заувек бити популаран јер се лако комбинује и може се носити у свакој прилици. Зато их редовно виђамо у продавницама. Само ће ове године равне фармерке бити у фокусу.



3. Тамне фармерке



Тамне фармерке изгледају тако луксузно! Зато су омиљене свима који воле тренд тихог луксуза. Светлије фармерке изгледају опуштено, док су тамније много елегантније и савршене су за посао као и за сваку другу прилику где требате да изгледате савршено сређено. Комбинујте их уз одећу и аксесоаре црне боје, и добићете перфектно стилизовану комбинацију.



4. Буре фармерке 



Тренд који дефинитивно нисмо очекивали су фармерке са ногавицама у облику бурета! Ове фармерке су дубоког кроја са пренаглашеним ногавицама. Стил је засигурно експерименталан за многе, али кад се комбинује са једноставном мајицом и патикама, буре фармерке ће изгледати као звезда комад комбинације. 



5. Дугачак шорц




Дугачак, удобан и ширег кроја - овај модел шорца је савршен за пролеће. Немојте мислити да га можете носити само у спортским комбинацијама. Уз формалне комаде и неутралне боје, широки шорц је изгледати неочекивано шик. 



Фото: Пинтерест

Постави коментар