Комбинујемо капуте за пролеће на 7 иновативних начина

5.3.24

 


Пролеће и јесен имају сличне температуре и слојевито облачење, али пошто имају у потпуности различите вибрације, исте те капуте морамо другачије да стилизујемо.


За пролеће капуте стилизујемо у светлијим нијансама, са понеким детаљем лета. Стилизујемо тање материјале јер се сунце враћа на сцену. Иако нам променљиве температуре креирају изазов у облачењу, слојевите комбинације су забавне. Ово пута смо нашле чак 7 идеја за комбиновање капута за рано пролеће.



1. Непогрешиви тренч



Тренч ћемо стилизовати на неколико начина данас јер овај непревазиђени капут можемо да носимо у свакој прилици за пролеће. Савршена нијанса беж боје се слаже уз све, па чак и уз плетену торбу која је комад за лето. У марту је комбинујемо уз балетанке, фармерке и једноставну мајицу. Ову шик комбинацију лако можемо да приуштимо јер све комаде налазимо у продавницама брзе моде. Сви комади се лако комбинују па од њих можемо склапати небројено комбинација.



2. Класичан беж капут



Ако пак наиђу хладнији пролећни дани, тренч ћемо заменити вуненим капутом беж боје. Класична нијанса и крој се лако комбинују и увек изгледају елегантно. Држите се неутралних боја и комбинујте га уз елегантан кардиган, фармерке и ципеле (које год висине!) за посао.



Беж капут одлично пристаје и спортској комбинацији, уз патике и качкет. Савршено за решавање свих викенд обавеза.



3. Монохроматски тексас



Тренч капут се савршено комбинује уз тексас, као што смо виделе из претходна два примера. Још један трик, који свако може да постигне, је упаривање фармерки и тексас кошуље испод тренч капута. Добијамо монохроматску тексас комбинацију која изгледа феноменално стилизовано. Ципеле и торбу бирајте у неутралним бојама, и имаћете изглед баш као са свих оних слика уличног стила са Недеља Моде



4. Вунени капут



Још једна комбинација за хладније дане чини вунени капут у тегет боји уз кожну сукњу средње дужине. Кратке сукње ће заувек остати најслађе, али сукње до колена су најпрофесионалније. Довољно су озбиљне за посао, али су једнако женствене. Комбинујемо их уз кошуљу или кардиган, чизме или патике, и обавезно вунени капут преко. Исти изглед можемо да постигнемо и са беж капутом из другог примера. 



5. Карирани капут



Карирани капут је тако шик и ретко га виђамо. Причале смо већ како су моћни капути са дезеном, јер се једнако лако комбинују као капути у класичним нијансама. Уз то изгледају феноменално и гарантују вам запаженост. Карирани капут комбинујемо са класичним комадима (видите како се лако комбинује!) јер је он звезда изгледа. Бирамо фармерке, кардиган и класичне ципеле. Једино му додајемо торбу која се носи око струка.



6. Сукња у фокусу



Сукња средње дужине али са волуменом је савршена за променљиво време. Можемо је носити на посао јер је довољно озбиљна, али и било где јер је савршено женствена. Можемо је комбиновати уз било који капут. У овом изгледу изгледа савршено уз краћи тренч.



7. Краћа сукња у фокусу



Дужи тренч капут уз кратку сукњу и неутралне боје је савршена комбинација за пролеће. Испод капута бирамо комаде у истој боји - монохроматски стил. Сукња и кардиган у истој боји (нпр. црној) су елегантни, али ако су од другачијих материјала - кожна сукња и џемпер - изгледаће луксузније. Комади у истој боји али другачијих материјала увек изгледају луксузно, поготово у монохроматској комбинацији. Торбу и ципеле бирамо у истој боји капута или сукње.



Фото: Пинтерест

Постави коментар