Барби добија књигу о стилу!

5.2.24

 


Барби књига о стилу стиже у књижаре за месец дана! Нико није очекивао да ће Барби стил преузети трендове прошлог пролећа и лета. Али розе боја је завладала светом, и то не само у модном свету. Као резултат успешне кампање је настала књига у којој можемо да видимо све комбинације које је Маргот носила прошле године, али и неке које нису стигле да буду фотографисане. Промоција филма је била скраћена због штрајка глумаца и сценариста у Холивуду. 


Маргот Роби је савршено изнела сваки изглед који је смислио стилиста Ендру Мукамал. Ендру је наравно био инспирисан Барби изгледима деценијама уназад и чак су најпознатије модне куће на свету позване да учествују у дизајнирању ових комбинација.


Познати модни фотограф Крег Мекдин је фотографисао Маргот за књигу на истим локацијама као прошле године у току промоције филма, па ће књига садржати никад виђене фотографије, само виђене комбинације. 



Поред фотографија Маргот ће се наћи и фотографије Барби из времена кад датира дати изглед, скице дизајнера као и фотографије иза сцене које приказују како је настао читав мултимилионски пројекат. 



Поред белешки стилисте и Маргот ће се наћи и ручно написане белешке сваког дизајнера који је учествовао у стварању датог изгледа. Једва чекамо да видимо шта су написали Olivier Rousteing, Manolo Blahnik, Jeremy Scott и други. 



Јединствена књига ће обухватити високу моду и забаван Барби свет - лутке, историју и стил који траје већ 65 година. Књига је савршена за модне колекционаре јер је једна од оних књига које можемо изнова да листамо и која ће нам увек пружати стилску инспирацију. 

По цени од 55 америчких долара, Barbie: The World Tour стиже 3. марта. Може се већ наручити на Амазону и достављају у Србију. Али ће се сигурно наћи и у нашим књижарама, вероватно нешто каснијег датума.


Фото: Getty / Mattel

Постави коментар