333 метод је најновији стилски трик

6.2.24

 


333 метод је сан минималиста и одлично решење за максималисте кад желе да поједноставе своју гардеробу - бар на неколико дана. ;) Стилски трик, који је прославио ТикТок наравно, обећава лакоћу комбиновања користећи само 9 комада одеће. Уз једноставно комбиновање добијамо чак 27 различитих комбинација! 


По овој методи требате да одаберете три мајице (у зависности од годишњег доба може и кошуља или џемпер), три пара панталона (сукње наравно долазе у обзир) и три пара ципела. Значи по три комада за горњи и доњи део тела, обућу и ми смо додали три аксесоара. Па смо добили 3333 методу. :)


Изазов је да уз помоћ малог избора одеће направимо што више комбинација. Требамо увек да бирамо једноставне кројеве и неутралне боје, јер су свестрани и лако се комбинују. Добићете стилизоване изгледе за час посла и увек ће вам бити лако да се пакујете, јер ове комбинације стају чак и у ручни пртљаг. 


Овај концепт је смислила Рејчел Спенсер чији профил је посвећен стилским изазовима. Тако да кад не знате шта да обучете, пробајте Рејчелин метод и добићете брзо решење за чак неколико дана стилизовања. 



Сва одећа и аксесоари које смо ми изабрали је из Х&М-а јер они у последње време праве одличне основне комаде. Док је обућа из Заре јер они савршено праве тренди комаде. Тако да комбинацијом стила ове две куће добијамо повољну и свестрану мини колекцију за рано пролеће.


Фото: FashionJackson, Зара, Х&М

Постави коментар