Маргот Роби у савршеним Барби комбинацијама

28.7.23

 



Барби грозница не јењава. И док напокон можемо да погледамо филм у биоскопима, морамо да прегледамо апсолутно сваку од комбинација које је Маргот Роби носила на премијерама филмова широм света.

Маргот је изгледала савршено у дизајнерским комадима стилизованим од стране Ендру Мукамала. Комбинације су наравно инспирисане одећом Барби лутке из различитих деценија. 


1. Шипарели црна хаљина

Најелегантнија комбинација на целој турнеји је Шипарели црна хаљина уклопљена са црним оперским рукавицама, дијамантском огрлицом и једноставним црним штиклама. Хаљину коју је Маргот носила на премијери у Лос Анђелесу је инспирисана Барби изгледом из 1960. године.



2. Версаће мини хаљина 

У Сиднеју је Мергот носила Версаће мини розе хаљину са провидним штиклама (које тренутно имају свој моменат популарности). Винтиџ модел из 1994. је првобитно носила Клаудија Шифер на Версаће ревији.


3. Туле сукња и боди

Још један Версаће изглед је Маргот носила у Сеулу, Јужна Кореја. Шљаштећи боди и туле сукња је једноставан али импресиван изглед који лако можемо да рекреирамо.



4. Прада Гингхам комбинација

Да ли се сећате кад је гингхам принт био на сваком ћошку пре 4-5 година? Недостаје нам то време! За посету СинемаКону, Маргот носи Прада комплет баш у овом принту.



5. Винтиџ Шанел

Пошто Барби тим зна да ће у току лета Маргот бити фотографисана у сваком тренутку, спремили су за њу и комбинације вам црвеног тепиха. Па је тако на аеродрому у Сиднеју Маргот виђена у винтиџ Шанел комбинацији из 1996. коју је опет оригинално носила Клаудија Шифер. Једноставне беж панталоне, кроп бела мајица уз класичне Шанел ципеле и розе твид сако чине савршену комбинацију за више прилика. Што је још важније, и ми можемо лако да склопимо ову комбинацију са много повољнијим комадима. Не смемо да заборавимо ни винтиџ розе кофере наравно! Преслатко!



6. Валентино хаљина

За промоцију у хотелу Четири Сезоне у Лос Анђелесу, стилски тим је изабрао розе Валентино хаљину са тачкама, генијално стилизовану уз жуту торбицу и беле штикле.



7. Моћино изглед

Монохроматске комбинације ће увек бити у моди и очекивали смо да ће се Маргот појавити у 100% розе комбинацији у Барби стилу. Цела комбинација је од модне куће Моћино из колекције пролеће/лето 2015. 



8. Црвена мини хаљина

Али су морали мало да предахну од розе боје, па је тим одлучио да за премијеру у Лондону изаберу екстремно мини хаљину дизајнерке Дилара Финдикоглу. Изглед је допуњен са црвеним штиклама и црвеном торбом.



9. Хаљина за Дизни принцезе

На још једној премијери у Лондону, Маргот је носила хаљину високе моде дизајнерке Вивиан Вествуд. Хаљина је стилизована са оперским рукавицама и бисерном огрлицом. Оба ова аксесоара би било лепо вратити на модну сцену. Изглед је инспирисан Барби изгледом из 1990.




10. Шанел комплет

Шанел дефинитивно креира најбоље комплете од твида. Сукња и сако од твида су пар који апсолутно никад неће изаћи из моде. 




Фото: backgrid, jonkopaloff/getty images, mega/getty images, James Gourey/Getty Images, Instagram, Chung Sung-Jung, Getty Images, Han Myung-Gu/Getty Images, Frazer Harrison/Getty Images, Karwai Tang/Getty Images, NBC/Getty Images

Постави коментар