Кратак тренч капут је најновији хит пролећа

29.2.24



Тренч капут је најпопуларнија врста капута за прелазно време, али овог пролећа на сцену ступа тренч капут у краћој верзији. Дизајнери увек воле да се поигравају са дизајном класичних комада, па смо тако добили краћу, али једнако елегантну верзију тренч капута ове сезоне. 


Краћа верзија нам даје прилику да је носимо уз спортске комбинације, али се као и сваки основни комад лако комбинује уз све. Погледајте неке од иновативних комбинација у наставку.



1. Фармерке + основни комади


Желите свестрану комбинацију за пролеће коју можете носити апсолутно свуда? Једноставно комбинујте кратак тренч, фармерке, једнобојну мајицу, класичну торбу и ципеле. Држите се неутралних боја. Тренч беж боје, плаве фармерке и све остало у црној боји је одлична комбинација, баш као на слици испод. Ако желите мало опуштенију верзију овог изгледа, замените ципеле патикама, као на насловној слици. 




2. Уз штикле


Тренч, фармерке и штикле дају још елегантнији изглед. Комбинујте уз комаде опет неутралних боја (значи бела, црна, беж или сива) и додајте качкет. Знамо, потпуно неочекивано! Али ће изгледати феноменално.




3. Уз широке панталоне


Ово је савршена комбинација за посао! Кратак тренч одлично пристаје уз широке панталоне. Много боље него дуги тренч капут. Комбинација одговара свакој фигури, само се опет држите неутралних боја. Што се тиче ципела, свеједно је да ли ћете одабрати равне или штикле, само је важно да буду за сређенију комбинацију. 




4. Уз беж сукњу


Комплети нам никад неће досадити. Кратак тренч изгледа феноменално уз кратку сукњу од истог материјала и у истој боји. Додајте им белу или црну мајицу/кошуљу и патике/ципеле у неутралној нијанси и изгледаћете професионално и шик за све пролећне обавезе. Важно је држати се неутралних боја јер је тренч у беж боји, па се савршено комбинује са тим нијансама. Такође свака комбинација изгледа сређеније и скупље у неутралним нијансама.




5. Уз дужу сукњу


Још краћи тренч се савршено комбинује уз дужу сукњу истог материјала и боје. Додајте им памучну мајицу и кожне чизме, па ће комбинација другачијих материјала дати ефекат скупљег изгледа. Не морамо опет да спомињемо да се држимо неутралних боја. ;)




6. Уз црне хеланке


Причали смо већ о комбиновању црних хеланки, али нисмо споменуле да се кратке или дуге црне хеланке такође савршено комбинују уз кратак тренч. Додајте им кожне чизме и торбу за сређенији изглед, или патике за спортско-сређени изглед.




Сад кад знамо како да комбинујемо кратак тренч, време је да га набавимо. Нашле смо неколико опција код нас, и верујемо да ће их се још појавити јер се пролеће тек захуктава, а са њим брзо стижу сезонски комади у продавнице.




Бершка има неколико модела различитих дужина. Овај најкраћи модел је савршен за комбинацију са дугом сукњом или дубоким фармеркама. 


Можете га наћи ОВДЕ.








Страдивариус такође има више модела. Свидео нам се овај предимензионирани који је мало дужи. Савршен је за комбинацију са црним хеланкама.



Можете га наћи ОВДЕ.








Тренч феноменално изгледа и у маслинасто зеленој боји, па ако преферирате ову нијансу, Х&М је дизајнирао пресладак модел.


Можете га наћи ОВДЕ










Луксузнију верзију тренча у белој боји од 100% памука смо нашли у Масимо Дутију. Исто се комбинује као беж верзија и служиће вас годинама, јер овакав комад одолева трендовима.



Можете га наћи ОВДЕ









Фото: Пинтерест

Постави коментар