5 опуштених комбинација за забаван викенд

1.3.24


Викенд је време за опуштање, па нам према томе требају опуштене али опет стилизоване комбинације. Овог викенда планирамо да носимо основне комаде - фармерке и бела мајица су у фокусу.


Погледајте како их комбинујемо за 5 различитих прилика.



1. Завршавање обавеза



Суботу некад морамо да искористимо за одрађивање послића које нисмо могле да стигнемо у току радних дана. Куповина намирница, покупити ствари са хемијског чишћења, и било шта што је обавезно али не и увек забавно такође захтева фантастичну комбинацију. Удобне патике, хеланке, дукс, качкет и преко тренч капут су идеално стилско решење за ову прилику.


Уколико пак, желите мало елегантнију верзију овог изгледа, замените хеланке фармеркама, додајте торбицу и спремне сте да покорите све обавезе овог викенда.




2. Спремне за кафу


Или бранч! За ову прилику бирамо необичне фармерке и кошуљу романтичног стила. Елегантније ципеле и торбицу. Јер викенд ручак по сунчаном времену заслужује романтичну ноту.




3. За забавну куповину


Шетање по тржним центрима и продавницама не мора увек да се заврши огромном куповином. Некад једноставно морамо да обиђемо продавнице, испробамо комаде који су нам запали за око па још мало размислимо да ли ће баш ти комади одговарати нашем стилу. За овај подухват нам је потребна удобна, али стилизована комбинација. Она због које нас неће мрзети да се запутимо неколико пута у свлачионицу.


Фармерке, бела кошуља, беле патике изгледају једноставно али чине савршен основни изглед. Кад им додамо елегантну торбу, шик каиш и једноставан накит, ова комбинација добија скупљи изглед без пуно труда. Савршено за викенд.




4. Опуштени дејт


Пошто се овог викенда држимо опуштених вибрација, и дејт добија опуштену ноту. Можда ћемо следећег викенда добити инспирацију за тотално сређени викенд, али овог су нам фармерке и бела мајица униформа којој само додајемо различите комаде.

За дејт фармеркама и белој мајици додајемо стајлиш штикле чију ћемо боју уклопити уз боју лака за нокте и нијансе шминке. Од аксесоара нам је само потребан наш омиљени накит и елегантна торбица.




5. Дан ван града


Ако смо испланирали у последњем тренутку да се одморимо ван града и обиђемо ближа места, онда нам је потребан удобнији али не мање стајлиш изглед.

Удобне дубоке патике (јер планирамо да напокон постигнемо тих 10 000 корака!), фармерке опуштенијег кроја (уске фармерке у стилу миленијалаца остављамо за град), дукс, качкет и огромна торба (јер чим смо на путу, треба нам места за гомилу ситница!). Ова комбинација ће фантастично изгледати на фоткама, и биће удобна за све обиласке. Савршен изглед 2 у 1. 




Желимо вам фантастичан викенд!


Фото: Пинтерест

Постави коментар