Улични стил на Недељи Моде у Милану

27.2.24

 


Недеља Моде у Милану се управо завршила, што значи да је време да прегледамо ситуацију уличног стила, док чекамо да почне Недеља Моде у Паризу наравно.


Прада хаљина са насловне фотографије је била међу најпопуларнијим комадима. Иако су је носили гости Прада ревије. Овде је одлично уклопљена хаљина нежно плаве боје са црвеним штиклама и црвеним кармином - мали подсетник да се не плашимо да додамо мало боје нашем изгледу.




Сако хаљина је други најпопуларнији комад, као што га је одлично изнела главна уредница Vogue магазина у Кини. Али је слична сако-хаљина са ресама (слика испод) покупила све симпатије.



Дуги једноставни капути никад неће изаћи из моде. Што су дужи, то су елегантнији.




Следећи пут кад будете комбиновали маслинасто зелену боју, пробајте да је уклопите са жутом или тиграстим детаљима или наранџастом. Или уклопите сва четири дезена баш као на слици испод, јер је ова комбинација савршена.



Још једна Прада хаљина, али у другој боји. Овде је комбинована уз једноставне црне аксесоаре и изгледа фантастично и класично. Али комбинација са црвеним детаљима са насловне фотографија се више истиче.




Шорц одело смо видели на све три Недеље Моде до сада. Пресладак је за посао, ако је шорц дозвољен на вашем радном месту. 



Увек има места за уникатне капуте који истичу целу комбинацију и то смо причали неколико пута. Испод овако упадљивог капута можете носити једноставну монохроматску комбинацију. Ово је лак изглед који ћемо брзо склопити, а изгледаће савршено.



Шорц одело са дужим шорцем и дужим сакоом је прикладнији за већину радних места. И одлично се комбинује уз чизме до колена.





Монохроматска комбинација у црној боји уз беле штикле и мајицу која се само мало види, је одлична идеја.



Ах, ти капути! Стварно су звезда сезоне!




Обратите пажњу на престојеће трендове јер ћете виђати тренч капуте свуда. Већ су кренули да се појављују у најпопуларнијим продавницама.



Ово је савршена комбинација за посао. Једноставна црна кошуља уз црне панталоне, и ципеле у забавном дезену.




Како слојевито облачење може добро да изгледа! Такође, дужи сако не морамо увек да уклопимо уз формалну сукњу или панталоне. За посао и пиће после посла је савршено уклопити га уз романтичну сукњу.



Фото: Phil Oh

Постави коментар