5 НАЧИНА ДА НОСИМО БЕЛУ КОШУЉУ У 2022.

8.7.22




Класична бела кошуља није досадан део ваше гардеробе, резервисан само за посао. Напротив, уз прави стајлинг овај основни комад можете носити у свакој прилици и она може бити најупечатљивији део ваше комбинације. Најважније је да имате белу кошуљу у којој се осећате добро, која није крутог материјала који се лако гужва. 


Погледајте наше предлоге и дајте вашој белој кошуљи нову прилику.



1. Монохроматски изглед


Стварно много рекламирамо монохроматски изглед на овом сајту, али је то са добрим разлогом. Комбиновање боја јесте забавно, али вам никад неће пружити елеганцију коју пружају неутралне боје. За ово лето, упарите белу кошуљу са белим панталонама, шорцем или сукњом. Бели тексас ће се савршено уклапати јер комбинација другачијих материјала у истој боји чини да комбинација изгледа луксузније. Ову комбинацију лако можете набавити у било којој продавници брзе моде. Дакле, први изглед је повољан и лако изводљив. ;)




2. Класичан изглед уз фармерке 


Кошуља у мало већој величини (oversize), фармерке (али никако немојте облачити неке изношене), елегантне ципеле и торба и спремни сте за посао. Невероватно је колико је ова наизглед једноставна и удобна комбинација уствари отмена.




3. Елегантан изглед уз кожне панталоне


Још један елегантан пословни изглед смо добили уз кожне панталоне. Можете увући кошуљу у панталоне или носити шири модел преко, како год вама одговара. Постићи ћете исти сјајан ефекат.




4. Кошуља преко хаљине


Ово је један изглед који нећете видети свуда, па је ред да га ви прошетате. Идеална је комбинација за вреле јулске дане. Једноставно изаберите вашу омиљену летњу хаљину на бретеле и носите кошуљу преко за савршено стилизован изглед. Ова комбинација је и практична када уђете у хладне климатизоване просторе.

Сара Џесика Паркер је на слици испод изабрала дужи модел кошуље, али и краћи модел савршено стоји, мада увек бирајте кошуљу у ширем кроју за овај изглед.




5. Дајте нови вајб спортској комбинацији


Било да путујете или идете у теретану, важно је убацити дозу елеганције и за ове прилике за које већина жели само практичност и удобност.
Зато ви преко ваше омиљене спортске комбинације пребаците белу кошуљу (опет шири модел више одговара) и сигурно нећете проћи незапажени.




6. Летња комбинација уз кратак топ


Лето може да почне уз сјајне топове. А шта ће учинити топ још више шик? Па бела кошуља наравно! Ова комбинација је савршена за летње фестивале и журке поред воде.




7. Преко купаћег костима


Уколико нисте љубитељ класичних хаљиница/марама за плажу које све изгледају исто из сезоне у сезону и које могу да се носе само на плажи, онда дајте дозу елеганције вашем плажном изгледу уз белу кошуљу. Изгледаћете јединствено, гарантујемо!





Фото: Пинтерест

Постави коментар