Стајлинг трикови из помоћ којих ће свака комбинација изгледати скупље - без повећања буџета

5.7.22

 



Вечити изазов, како ускладити буџет и модне жеље. Али уз неколико стајлинг трикова, ваша комбинација може изгледати скупље без додатних трошкова.


Погледајте која је наша стратегија.



1. Будите минималиста



Већ у првој ставки поштујемо буџет. Јуху! У реалности, једноставне комбинације изгледају скупље. То значи мање боја, исцепане одеће и тренди одеће коју ћете носити само једну сезону. 


Немојте импулсивно куповати, већ размислите о свом стилу пре него што пођете у тржни центар. Запамтите да комбинација беле, беж, и других светлих боја дају дозу елеганције. Такође се одлично комбинују са тегет бојом. Уколико вам је комбиновање боја проблем, одлучите се за монохроматски изглед. Нема ништа лакше него се обући у једној боји од главе до пете.



2. Мање је више




Уместо да стално купујете у продавницама брзе моде, некад се одлучите да инвестирате у квалитетну торбу (неутралне боје наравно), наочаре за сунце или капут. Ако брендови брзе моде избацују нове моделе неколико 2-3 пута недељно, не мора да значи да и ми толико често морамо да купујемо! 


Преусмерите део буџета на квалитетнију одећу, и смањите величину ормара. Јефтина одећа се не исплати увек, јер ако вам не помогне да постигнете изглед који желите, онда је то ипак бацање новца.



3. Одећа увек мора да буде савршено испеглана



Сад кад имамо мање одеће, имамо и више времена за одржавање исте. Нека вам је одећа увек савршено чиста и испеглана.



4. Носите једноставан накит



И у области накита се држимо минимализма. Уместо да на руци наређате неколико наруквица, носите само једну уколико желите да постигнете елегантнији изглед. Ако носите корсет или мајицу са отворенијим деколтеом, уместо да изаберете огрлицу, боље је да се одлучите за једноставну наруквицу, минђуше или прстење. Запамтите, мање стварно јесте више. 



5. Носите каиш



Каиш увек подигне комбинацију на виши ниво. Додајте каиш вашим омиљеним панталонама, шорцу или сукњи, али ако желите интересантније стајлинг трикове, онда га носите преко блејзера или хаљине. 



6. Увек купујте број већи



Оно што су стајлисти открили, и што се може видети у моди последњих година, јесте да је мало већа одећа елегантнија. Тако да, када купујете основне комаде као што су блејзери, мајице, кардигани и панталоне са високим струком, пробајте и број већи. Сигурно ће вам се допасти како изгледате. Јер чак и јефтина одећа у већем броју ће изгледати скупље.



7. Скулптуралне торбе



Оставите ранчеве и врећасте торбе код куће, јер за елегантан изглед вам је потребна торба чврстог облика и неутралне боје. Облик и стил ових торби је безвременски, значи можете да их носите кад год, уз било коју комбинацију и увек ћете изгледати елегантно и сређено.

Постави коментар