10 начина за стилизовање косе са марамом

10.7.22


Уколико немате времена за прављење фризуре ујутру, онда је марама прави аксесоар за вас. За ове фризуре су потребне краће и дуже мараме, али једно је сигурно; неће вам бити потребне вештине професионалног фризера.

Погледајте неке од идеја.


1. Марама везана око ниске пунђе за формалан изглед. 
Као на насловној фотографији. Нема лакшег стајлинга, зар не? ;)


2. Марама везана око високе пунђе.
Сличан стајлинг, али је ипак намењен за мање формална дешавања. Шетње по граду, дружење са пријатељима. Није изглед за посао.




3. Романтична плетеница
Вежите мараму за реп, па је онда уплетите у косу за фантастичан романтичан изглед. У зависности од дезена мараме, овај изглед можете понети свуда, па чак и на посао.




4. Рајф + плетеница
Узмите дужу мараму, наместите је као рајф, вежите испод косе да не би спала и онда је на крају уплетите у плетеницу. Ово је прави опуштени летњи изглед.




5. Лежерни летњи изглед
Овај изглед је вероватно још лакши од пунђе. Скупите горњи део косе у реп, вежите гумицом па додајте мараму. Опет у зависности од мараме, можете добити елегантан или опуштен изглед за сваки дан.


6. Неочекиван луксуз

Овај стајлинг може изгледати луксузно, само је потребно додати праве аксесоаре. Дугу свилену мараму, минђуше, одговарајући кармин и изгледаћете неочекивано елегантно.




7. Једноставно и ефектно
Није ни чудо што Францускиње стално носе мараму на овако једноставан начин. Оне знају како да покажу своју женственост уз помоћ малих детаља.



8. Фестивалски
Сличан стајлинг, али ипак у мало спортскијем стилу. Савршен за летње фестивале.

 


9. Префињен изглед за одмор

Низак реп + једноставна марама + сламнати шешир = неприкосновена елеганција 




10. Марама за младу
Марама може да замени и вео, што је још један доказ колико она може да буде елегантна. Зар ово није оригиналан изглед за младу? 



Фото: Пинтерест

Постави коментар