Mujer Hoy - Жена данас

6.7.22



Едиторијал шпанског модног магазина Mujer Hoy (у преводу Жена Данас) нам је представио савршену верзију лета 2022. Под називом Дива, стајлинг тим је осмислио изазовне комбинације које носи манекенка у успону Eva Sanchez. 

Дали су нам неколико идеја за летње стилизовање. Уколико мислите да црна боја није за вреле дане, варате се. Еви одлично стоји cut-out хаљина, уз црни лак за нокте и наранџасти кармин - насловна фотографија.


Једноделни купаћи костими су савршени за дружење поред базена, а ова фотографија је дефинитивно најбоља у едиторијалу. 




Дуги рукави, кожна сукња и чизме за лето? Можда, ако нам дођу ветровити дани, што у Србији овог лета није реткост. Али наранџасти кармин обавезно испробајте овог лета, савршена је замена за црвени. Као и тренд мокре косе. 




Лето је право време за јарке боје и хаљине. Такође је хаљине најлакше стилизовати. 




Уколико сте особа за изазовније купаће костиме, испробајте овакве моделе са принтом у стилу водених боја.




Јарки наранџасти кармин + црна одећа + црвене штикле = савршени стајлинг




Понекад сако можете да замените јакном у војничком стилу. Добићете исту дозу елеганције уколико јакна није превише спортска. Одлични пословни подухвати и захтевају модну комбинацију која ће вам помоћи да издоминирате.




Обавезно тестирајте микс ових боја - наранџасти кармин, одећа и ципеле у розој и црвеној боји. Људи око вас ће сигурно мислити да вам је професионални стилиста осмислио комбинацију!


 

Фото: Mujer Hoy

Постави коментар