Најтраженија фрузура 2024. је?

28.3.24

 


Како се шишамо ове године? Дуга боб фризура је најтраженији тренд 2024. године. Од познатих до инфлуенсера, од младих до старијих - сви су одлучили да скрате косу и придруже се новом тренду. Што нас и не чуди. Дуга коса до рамена савршено стоји скоро свима. Довољно је кратка за све девојке које желе краћу косу за топлије дане, али није прекратка за све нас којима кратка коса баш нешто и не стоји. Кад желимо промену, али не драстичну. 


Зендаја, Џенифер Анистон, Сидни Свини, Ема Стоун и друге познате личности су овог пролећа на исти начин ошишале косу и резултат је фантастичан. Џенифер и Сидни су се одлучиле на опуштенију верзију боб фризуре, док се Зендаја држи елегантније верзије са волуменом.



Џенифер Анистон увек поставља трендове у свету косе, па је и овог пута међу првима дебитовала дугу боб фризуру на додели награда Оскар у фебруару. Она се одлучила на опуштенију верзију, као Сидни на слици изнад, у својој заштитној боји косе наравно.



Дуга боб фризура је свестрана, одговара скоро сваком облику лица и лако се стилизује. Ако ошишате шишке, такође ће савршено изгледати. Раздељак на средини или са стране? Није важно, опет ће савршено изгледати. Није прекратка па можете косу везати у реп, што је највећи недостатак краће косе. Укратко - обожавамо овај тренд и предвиђамо да ће дуга боб фризура бити најтраженија у салонима за пролеће и лето 2024.



Фото: Getty Images

Постави коментар