Биркенсток кломпе су најновији тренди комад

11.2.24

 


Бостон кломпе немачке компаније Биркенсток су свуда! Носе их славни, стилисти и инфлуенсери. Штикле остављамо по страни за ову годину и прелазимо на удобну и практичну обућу. Бар за свакодневне обавезе. Након што су Аризона папуче освојиле свет својом удобношћу и једноставним дизајном, Биркенсток има још једног кеца у рукаву, а то су управо ове кломпе.


Најпопуларнији комад Бостон кломпи је верзија у пешчаној боји коју и најчешће виђамо. Каиа Гербер (манекенка и кћерка Синди Крафорд) и њен дечко, глумац Остин Батлер, су скоро обоје прошетали овај модел кломпи. Да ли је то била реклама или не, не знамо. Али кломпе јесу заслужиле сву славу.



Ако желите да постигнете овај стил, не морате тражити искључиво Бостон кломпе. Чак је и Зара уочила овај тренд, па су направили одличну верзију својих кломпи које ће се слагати уз све предложене комбинације испод. Предвиђамо да ће и друге компаније ускоро избацити на тржиште сличне моделе.


Zara.com


Савршене су за свакодневан опуштен стил кад вам је најважнија удобност, али су неки стилисти успели да комбинују кломпе уз много сређеније комбинације. Погледајте феноменалне идеје како да стилизујете кломпе ове године.


1. Сукња + кошуља



Кломпе се одлично комбинују уз кратке чарапе, али за елегантнији изглед за свакодневне активности им додајемо кошуљу и кратку сукњу.



2. Монохроматски изглед



Уклопите ваше кломпе уз одећу сличне нијансе и добићете непревазиђени монохроматски изглед. 



3. Дуга тексас сукња + кардиган



Дугу тексас сукњу идентичног кроја као са слике можете наћи у скоро свакој радњи брзе моде. Комбинујте је са кломпама и кардиганом сличне нијансе и добићете једноставан изглед чије неутралне боје чине изглед скупљим.



4. Сако + фармерке 



Потпуно неочекивано је комбиновати кломпе уз сако! Али ово је само за свакодневну комбинацију где можемо да експериментишемо. За једноставан изглед им додајемо фармерке и белу мајицу и спремни смо за шетњу по граду.



5. Пословне панталоне + џемпер



Мода стварно има чудне начине да се игра са комбиновањем потпуно различитих комада, али често се тај ризик исплати. Па се тако комбиновање пословних панталона са кломпама и не чини као тако лоша идеја. Само се држите неутралних боја, јер оне апсолутно увек чине комбинацију скупљом. Што је посебно потребно код овако ризичних комбинација.



6. Тексас шорц + бела мајица



Следеће две комбинације су резервисане за лето или чак пролеће ако нас обрадује високим температурама. Кломпе + тексас шорц + мајица је непревазиђена комбинација из које сигурно нећете излазити све док се температуре не спусте у септембру. 



7. Елегантна летња комбинација



Елегантну летњу комбинацију наравно чини монохроматски изглед. Али смо овај пут тексас шорц заменили елегантнијом верзијом у беж боји, додали му кломпе у истој боји и пословни прслук. Изласци обично не могу да укључују кломпе, осим ако су летњи изласци!


Фото: Пинтерест

Постави коментар