Сендвич метод је најновији стајлинг трик

18.1.24

 


Сви знамо како је некада тешко склопити комбинацију. Поготово ако имамо мало времена ујутру пре посла! Некад испробамо пола одеће из ормара и опет се одлучимо на стандардни пар који никад не разочара - панталоне и мајицу. Ако се често налазите у овој ситуацији, сендвич метод стилизовања ће вам сигурно помоћи. Морамо да напоменемо и да је потпуно бесплатан!


Фора је само у начину стилизовања. По овој методи за савршено стилизован изглед требате да обучете у истој боји комад на горњем делу тела - значи мајицу, џемпер, сако - и обућу. Боја између треба да буде у контрасту - значи панталоне, сукња, шорц. Тако добијате сендвич боја. Као на насловној слици, џемпер и чизме су сиве боје, док је сукња у контрасту и у боји и у дезену стварајући сендвич метод стилизовања.


Овај метод је веома успешан јер креира баланс у комбинацији. Не мора само да се комбинују боје на овај начин, већ и материјали као и пропорције. Рецимо, ако обучете широки џемпер, широке панталоне и спортске чизме, изгубићете пропорцију у комбинацији јер је сваки комад преширок. Али ако само обучете ужи модел панталона, комбинација ће добити пропорцију и чак ће спортске чизме изгледати стилизовано и за пословне прилике. 



На овај начин можете комбиновати спортске и елегантне комаде. Тренерка уз елегантну ташну, блузу и мало елегантније патике ће добити балансиран изглед опуштене али сређене комбинације. И аксесоари се рачунају! Тексас одлично изгледа у сендвичу. Уз тексас сукњу комбинујте обућу и блузу у истој боји или материјалу. 


Уз помоћ овог лаког трика ваше комбинације ће изгледати смишљено, али вам неће одузети пуно времена. Нити ће изгледати као да вам је требало дуго времена да се спремите. Али ће сви приметити да ваша комбинација има нешто посебно. Овај стајлинг трик можете да користите сваки дан и нико неће знати да се сваки дан облачите по истој формули, а ви ћете увек изгледати стилизовано.


Фото: Пинтерест

Постави коментар