Како комбинујемо главну боју 2024. - нежну нијансу брескве

12.1.24

 



Сад кад смо сазнали која је главна боја 2024. године, време је да видимо како да је стилизујемо. У претходном посту можете прочитати зашто се претпоставља да ће пастелна боја брескве бити најпопуларнија боја ове године.


Можда вам ова боја изгледа необично, али може се носити на много више начина него што бисте очекивали. Треба вам још доказа? Погледајте 7 предлога за стилизовање дивне боје која ће обележити неколико наредних месеци.


1. Монохроматски изглед



Монохроматски изглед ће вечито изгледати луксузно, док год се држите неутралних боја. Пастелна боја брескве спада у мекане нијансе и одлично се комбинује са беж, белом и другим пастелним бојама. Па неће бити тешко склопити монохроматски изглед са овом бојом. Јер овај изглед не мора да буде стриктно у једној боји, већ се добија и склапањем сличних нијанси.


2. Капут у боји брескве



Кад набавите један добар комад, поготово ако је у питању јакна или капут, требате га комбиновати на различите начине. Баш као Џесика Алба, која савршено комбинује свој феноменалан капут у боји брескве. Ова нежна боја се одлично слаже и уз тамније боје јер ствара контраст. Поготово уз тегет и сиву, које је баш Џесика искористила у овој комбинацији! Испод капута у нежној боји обуците се скроз у тексас - тексас кошуља дугих рукава и фармерке опет стварају монохроматски изглед, док другачији капут преко даје стилизован печат.


3. Боја брескве за сваки дан



Ово ће бити једна од главних комбинација за лето 2024. Изглед који свако може да понесе је и повољан јер ће вам требати само један комад који ћете докупити ове сезоне - кошуљу у боји брескве. Опуштен изглед за сваки дан се састоји од беле мајице на бретеле, кошуље у боји брескве и тексас шорца. Бирајте шта ћете обути, патике или сандале. Једва чекамо лето!


4. Пословно одело у боји брескве



Надамо се да ћемо видети ову комбинацију у свакој продавници брзе моде јер изгледа савршено! Оно што је супер кад компаније брзе или уличне моде копирају једне друге (хаха!) је што имамо избор између више модела истог тренда. Сако и панталоне у овој боји ће савршено стајати свакоме и обожавамо ову идеју, али ће свака продавница имати мало другачији крој што значи да ћемо лакше наћи модел који нама одговара. Надамо се да ће се наћи у продаји панталоне са ужим ногавицама (фаворити миленијалаца) као и са ширим (фаворити генерације зед). То је ипак главна дискусија између ове две генерације у свету моде.


5. У комбинацији са пастелним бојама



Мекана боја брескве се одлично слаже са осталим пастелним бојама. Минт зелена, боја лаванде и остале нежне боје стварају женствену комбинацију коју можете носити у свакој прилици. Иако је Филип Лим ову комбинацију представио 2012. године, даје нам инспирацију и за 2024.


6. Џемпер у боји брескве



Ако желите да почнете да носите ову тренди боју одмах, можете почети са џемпером. Џемпер у овој нијанси ће бити главна звезда ваше комбинације. Комбинујте га уз неутралне боје, док за пролеће сачувајте комбинацију од сви белих белих комада уз овај џемпер, баш као на слици изнад.


7. Спортска верзија брескве



Нежна боја брескве се одлично пренела и на спортски свет. Спортски комади у овој боји су женствени и одлично се уклапају уз друге боје. Увек можемо додатно да експериментишемо са бојама у спортским комбинацијама. 


Фото: 9to5chic, Philip Lim, Pinterest, Milan Fashion Week, smaibulun, pop sugar

Постави коментар