10 комбинација које носимо ове зиме

8.1.24

 



Кад температура падне испод нуле обично се ослањамо на исте комбинације које се састоје од неутралних џемпера, црних чизми и такође неутралне јакне. Али зимске комбинације могу бити забавне. Рецимо, можемо да изаберемо необичну капу, пуфнастије него иначе рукавице или јакну у баш јаркој боји. Или ако се држите сигурнијих и неутралних комбинација, можете и њих комбиновати на занимљив начин да бисте изгледале фантастично стилизовано. Оно што је сигурно је да не морамо одустати од савршених комбинација кад наиђе хладно, или ледено, време.

Потражите инспирацију међу наших 10 предлога за стилизовану зиму 2024.


1. Дуга сукња + џемпер



Дуга равна сукња је савршен елегантан комад за зиму. Било би супер ако можемо да нађемо модел од вуне или неког топлијег материјала да би одговарала тренутном годишњем добу. Комбинована уз џемпер и кожне чиме, савршена је за посао као и за било који догађај где требате да изгледате елегантније него за свакодневне обавезе. Дуга сукња у неутралној боји је такође класичан комад који ћете моћи да носите годинама, тако да ако је немате, куповина се исплати. 


2. Хеланке + дубоке чизме



Иако готивимо Ugg чизме (и сличне моделе), питамо се где су нестале дубоке кожне чизме?! Ugg јесу слатке, али не могу да парирају кожним чизмама (није важно да ли су равне или на штиклу) у сфери елегантних/секси комбинација.
Ове зиме прошетајте баш дубоке чизме (до колена или преко колена) уз топле и шик хеланке. Прво тестирајте хеланке у црној боји, али немојте се плашити ни занимљивог принта. У комбинацију убаците кратак или дуг капут (оба се страва уклапају) и аксесоаре које већ поседујете. 


3. Кратка сукња + дубоке чизме



Поред хеланки, кожне дубоке чизме се феноменално комбинују и уз кратку сукњу и џемпер. Можете се држати неутралних боја или убацити неку јарку. Зими је одлична прилика за испробате различите боје у једној комбинацији. Ако температура падне баш испод нуле, набавите дебље хулахопке наравно. :)


4. Дуг црни мантил



Уколико желите изглед моћне пословне жене, дуг црни мантил је за вас! Лако се комбинује, елегантан је и пристаје фигури сваке жене.


5. Монохроматска комбинација



Монохроматске комбинације постижу елегантан и шик изглед са невероватном лакоћом. Само је потребно да се обучете од главе до пете у истој боји (или сличним нијансама исте боје) и добијате чувену монохроматску комбинацију. 


6. Нема зиме без бунде



Раније су бунде биле знак високог статуса, али данас захваљујући брендовима брзе моде можемо лако да приуштимо шик бунде у још занимљивијим дезенима. Бунде се обично носе у елегантнијим комбинацијама, али су одличне и за сваки дан. И сигурно ће вам освежити свакодневне зимске комбинације.


7. Џемпер хаљина



Као што смо већ причале, џемпер хаљина је комад који је поново откривен у стилским круговима ове зиме. Удобна и безвремена, можете прочитати ОВДЕ како да је комбинујете. 


8. Кожне панталоне + џемпер 



Супротности се привлаче, па се тако круте кожне панталоне савршено уклапају уз нежан џемпер. Заједно креирају комбинацију у којој ћете изгледати савршено стилизовано.


9. Џемпери јарке боје



Зима је сезона џемпера, па зашто не бисмо више експериментисали са њима. Уместо само неутралних нијанси, испробајте јарке боје, занимљије принтове или празничне џемпере. Комбинујте их уз неутралне комаде и добићете освежену и занимљиву зимску комбинацију.


10. Вунене чарапе



Најбољи стајлинг је кад уклопимо сезонске комади који су практични и направимо комбинацију која је шик али и одговара управо том годишњем добу. Вунене чарапе или дебље чарапе било ког материјала изгледају тако слатко кад су у првом плану. Када иду преко хеланки и извирују из чизми. Пробајте и чарапе у зимским дезенима. Супер стоје уз било који модел чизми. Грејачи такође постижу сличан стилски трик, посебно ако имате плиће чизме. 


Фото: Пинтерест

Постави коментар