Омбре нокти за лето 2023. - 10 трендова које морате испробати

26.7.23

 


Омбре техника није популарна само за косу, већ и за нокте! Посебно за време лета. Омбре технику можете постићи и сами код куће. Само је потребно да имате неколико нијанси ваше жељене боје (или више боја) и мало стрпљења. Прелази боја могу да буду на једном нокту или сваки нокат може да буде у различитој нијанси, ваш је избор. Нијансирање можете постићи у пастелним, неутралним, јарким нијансама или коришћењем више боја; што чини ову технику савршеном за свачији стил.



1. Јарке боје за врело лето

Најгласније нијансе су уствари различите боје сличних нијанси из исте палете. Значи ако се одлучите за јарке боје, држите се њих и немојте их мешати са пастелним или неутралним.




2. Неутралне нијансе

Чак се и лети одлучимо за неутралне боје у неким приликама. Али уколико желите забавнији неутрални маникир овог лета, одлучите се за омбре верзију.




3. Плаве нијансе

Да ли вас ове нијансе плаве подсећају на море или ведро летње небо? Сигурно оба, јер је ово савршена опција за летњи маникир.




4. Елегантна бела

Убедљиво најелегантнији омбре је у белој верзији. Одговараће сваком стилу и прилици 100%! Са овим стилом нећете погрешити. 




5. Коктел нијансе

С друге стране имамо најзабавније нијансе боја инспирисане коктелима. Ово је стил спреман за море. Или бар најближе језеро. 




6. Морски француски маникир

Ако желите суптилније морске вибрације, определите се за исте нијансе али у виду француског маникира. Добићете забавну, али и елегантну верзију омбреа.




7. Пастелна забава

Желите да се играте са бојама, али не желите превише упадљиве нокте? Онда се определите за пастелне нијансе које се много боље уклапају уз било коју комбинацију од јарких нијанси. 




8. Земљани тонови

Земљани тонови нису само за јесен. Лети ће се одлично уклопити уз купаћи у елегантнијој варијанти. Такође је одважнија неутрална нијанса од неутралних боја.




9. Пастелно розе

Најнежнија боја за нокте је дефинитивно роза. Још је нежнија у пастелној варијанти. Уколико сте инспирисани Барби трендом овог лета, ово је стил за вас.




10. Розе и бела

Нијансе беле, крем, светло розе, јарке розе и загасито розе се тако добро слажу! Елегантна и забавна техника коју можемо лако извести код куће, само нам је потребно свих 5 боја.



Фото: Пинтерест

Постави коментар