Zara & Barbie колекција

25.7.23

 



Зара је дефинитивно најбољи пратилац трендова у модном свету! Иако знамо да је маркентишки буџет за Барби филм огроман, њихов тим посвећен и да су се потрудили да на сваком ћошку видимо розе Барби теме (па ћемо чак гледати и грађење Барби куће на HGTV од вечерас - уторак 21.00), нисмо се сетили да ће и Зара упасти у игру. Али, њихов тим је још једном одреаговао на време и спремио тренди комаде баш за премијеру филма.




Барби лутка је настала пре 64. године. Креирала ју је Рут Хендлер у Њујорку. Данас Мател компанија производи Барби и они су такође део маркетинг тима.




Тренутно најпопуларнији комад је розе хаљина изнад и верујемо да ће се брзо распродати.



Али је спортско-елегантни изглед са розе папучама савршен за свакодневну комбинацију. 



Сребрну елегантну хаљину морате зграбити за неку посебну прилику.



Док не видимо ко ће носити тексас комбинезон по овом врелом лету.



Препознатљива Барби комбинација је тренди, али је немојте куповати уколико желите да изградите гардеробер од класичних комада који ће одолевати трендовима.



Свака друга Барби је имала ову комбинацију (колико се ми сећамо). Ако крећете у биоскоп, ово је ваш избор.



Међутим, доста комада из колекције још нису доступни на нашем тржишту. Као на пример свакодневни изглед изнад, који је наш фаворит. Ништа са фотографије није доступно осим шналица.



Такође нам је жао што није доступан препознатљив Барби купаћи. Прва Барби лутка која се појавила у продаји је носила овај купаћи, због тога је тако легендаран.


Фото: Зара

Постави коментар