Како стилизујемо тренди белу мајицу

12.8.23

 



На Зевалице сајту обожавамо да причамо о основним комадима одеће који се лако уклапају у више комбинација. Па је освежавајуће кад видимо да је баш један од тих основних комада у тренду. Једноставна бела мајица је одличан основни комад који ћете моћи да носите за свако годишње доба, осим зиме, и сигурно се нећете покајати ако је купите.


Кад је нешто у тренду значи да га можете наћи у скоро свим продавницама брзе моде (али и споре) и то у неколико верзија. Најпопуларнија верзија је мајица са високим деколтеом и ребрастим материјалом, али ви првенствено бирајте модел који вама највише одговара. 


Имамо много опција за стилизовање ове мајице, неке ће вам бити очигледне док се неких сигурно не бисте сетилe. ;)



1. Монохроматска комбинација

Монохроматске комбинације ће заувек бити најелегантнији изглед. Ако упарите белу мајицу на бретеле уз беле панталоне добићете класичан изглед који никад не излази из моде. Ова мајица одлично стоји и уз беле тексас панталоне. Додајте патике за опуштен или штикле за сређенији изглед. Што се тиче осталих аксесоарa, такође се држите неутралних боја.





2. Уз беж панталоне

Још једна класична и непревазиђена комбинација је микс беле и крем боје. Ако упарите ову мајицу уз беж панталоне, добићете луксузан изглед уз мало труда. Аксесоари опет остају неутрални. Сигурно сви имамо торбу и ципеле у црној боји. 




3. Уз тексас панталоне

Виђамо све супермоделе у овој комбинацији. Елса Хоск је скоро прошетала у Њујорку једноставан изглед са ширим кројем тексас панталона. Ово је једноставан изглед са којим сигурно нећете погрешити.




4. Уз сукњу од свиле

Свилена сукња је свуда, али буквално свуда. Инстаграм, ТикТок, Пинтерест и друге мреже су преплављене фоткама девојака у комбинацији свилена сукња + бела мајица. Једноставна бела мајица се одлично комбинује уз елегантне комаде као што је сукња од свиле. Додајте неутралне сандале, или патике, и торбу овом изгледу и изгледаћете баш као инфлуенсерке.





5. Уз миди тексас сукњу

Мини тексас сукња се такође одлично комбинује уз белу мајицу, али тексас сукња до колена је комад који ће освојити касно лето и јесен. Елегантнија је од мини верзије и одговарајућа за канцеларију.




6. Уз сако и панталоне

Бела мајица је популарна јер је можемо носити у свакодневним комбинацијама, али и формалним. Лако се подигне на елегантнији ниво. Па се тако савршено уклапа уз комплет сако + панталоне, или сако + сукња.




7. Уз кошуљу преко

Изглед инспирисан пословним комбинацијама је кошуља преко беле мајице. За још бољи ефекат изаберите кошуљу у боји, као на слици. Али ће и кошуља у некој неутралној боји одлично изгледати.

 



Ову комбинацију такође сви носе на Хавајима. Уочили смо је пре више година у серији Хаваји 5.0. пре него што је постала тренд широм света ове године. Значи да је савршена комбинација за топле дане чим је Хавајци стално носе. Главни детектив Стив МекГерет је савршено носи у неколико сезона.





Фото: Пинтерест, fashionjackson, carriebradshawlied

Постави коментар