Жизел Бундшен влада модним кампањама

11.8.23

 


Жизел је с разлогом најплаћенија манекенка на свету. Њена професионалност и посвећеност том послу се види на свакој фотографији и баш због тога су брендови чије је она заштитно лице прави срећници. Жизел тренутно има 43 године и надамо се да ће бити испред камера читавог живота јер је време да брендови за заштитна лица имају жене које одликују године купаца, а не тинејџерке.


Жизелина најновија кампања је за бренд аксесоара из њеног родног Бразила, Арезо. Назив кампање за лето 2024. је ”Настави да сањаш” и инспирација је акваријум. Али можемо видети да је и цвеће велики део инспирације јер се налази на скоро свим сандалама.




Жизел изгледа савршено у једноставној одећи јер је фокус на торбама и ципелама у разним бојама.



Поред Ареза, Жизел је ове године заштитно лице Луи Витон торби за путовање, као и Џими Чу летње колекције. 



Али да се вратимо на Арезо чије су сандале изузетно симпатичне и повољне. Ако је Жизелин бренд Ипанема постао успешан на нашем тржишту, сигурни смо да би био и Арезо. Нисмо могли да нађемо остале моделе из колекције приказане изнад за лето 2024. али имамо слике модела ципела за ово лето. Арезо тим је дизајнирао моделе за сваку жену и за сваку прилику. Од одличних основних комада као што су балетанке и лоафер ципеле, до забавних сандала баш у духу Бразила. Тешко је наћи удобне балетанке и лоафер ципеле које ће бити наш основни комад који ће трајати годинама и који ће се уклапати у скоро сваку комбинацију, али мислимо да је Арезо направио одличне моделе. Нећемо знати док их не пробамо. 







Фото: Arezzo

Постави коментар