Најбољи модели шорцева за лето - јер лето 2023. још није готово!

16.8.23



Тексас шорц јесте најбољи шорц икада за лето! Издржљив је, стилски комад који се лако комбинује и (у зависности од модела) одговара свакој фигури. Али, имамо и друге шорцеве у ужем избору за лето и рану јесен који парирају тексас шорцу у стајлиш арени. 


Јесте да се приближавамо крају лета, али нас очекује још много топлих дана и прилика за ношења шорцева; па оставите панталоне за октобар и погледајте који још шорцеви ће подићи ваш летњи изглед на виши ниво. И искористите снижења на крају лета. ;)



1. Шорц у јаркој боји

Немојте се плашити јарких боја јер кад имате неколико основних комада у неутралним бојама, лако ћете га стилизовати. За шорц у било којој јаркој боји је довољно да остатак изгледа буде у неутралним бојама; светлијим за отворенији свакодневни изглед или тамнијим за елегантнији вечерњи изглед. 




2. Цветни дезен

Цветни дезен ће заувек бити у тренду за пролеће и лето. Овај фантастичан модел такође упарите са неутралним комадима.




3. Забаван принт

Уколико вам је досадио цветни дезен за сунчано време, пробајте забавни принт. Масимо Дути шорц у принту палми је одличан и за посао. Упарите га са белом кошуљом, елегантнијом обућом (за удобност могу и патике или балетанке, не морају увек штикле) и торбом у неутралној нијанси наравно. 




4. Мушке боксерице?

Јако необичан и популаран тренд је шорц инспирисан мушким боксерицама. Стилисти широм света га стилизују уз опуштену белу кошуљу. Нисмо сигурни да нас је овај тренд убедио у своју популарност јер не видимо где би могли да носимо ову комбинацију осим на плажу и шетњу по граду. Ко зна, можда боксерице покупе више симпатије следеће године, јер знамо да је трендовима некад потребно више времена да се захуктају. Модел са слике је из Заре




5. Шорц сукња

Жао нам је што овај модел није популарнији јер је практичан и елегантан. Али се појављује на ревијама и у продавницама уличне моде већ годинама. Зарин модел са слике у црној боји можете носити у свакој прилици. Ако га будете стилизовали у монохроматском црном изгледу, добићете софистициран летњи изглед.




6. Шорц са каиш машном

Шорц са каиш машном је невероватно женствен јер уз упасану мајицу истиче ваш струк. Одличан је и за посао уз све неутралне комаде. Препоручујемо да набавите овај модел шорца од лана.



7. Спортски шорц

Спортски комади су одавно постали део свакодневних комбинација, па чак и на модним пистама. За дан препун обавеза по граду када вам је апсолутно потребна удобност, изаберите шик спортски шорц уз патике за слободно време, једнобојну мајицу и ташну.




8. Комплет са шорцем

Како да изгледамо пословно и сређено на 30+ степени? Одговор је комплет сако + шорц. 




9. Елегантан шорц

Као што су елегантне панталоне потребне сваком стајлиш ормару, тако је потребна и њихова летња верзија - отмен шорц који увек мора да буде савршено испеглан. :)

Овај шорц је одлика вечито популарног тихог луксуза који је савршен за посао и елегантније прилике. И никако се не комбинује уз јапанке као на слици лево (Зарин модел), већ само уз елегантне ципеле: балетанке, штикле или лоафер ципеле. Модел десно (Масимо Дути) је још елегантнији због три додата дугмића са стране. Оба модела се савршено комбинују уз белу или црну кошуљу, беж торбу и беш каиш. Микс беле, црне и беж боје изгледа невероватно луксузно.




10. Карго шорц

Као што су елегантне панталоне добиле своју краћу верзију, тако су и карго панталоне добиле своју. Удобне, практичне (обожавамо ове џепове!) и стајлиш, карго панталоне су увек у тренду. Страдивариус карго шорц би се савршено комбиновао уз сређенији стајлинг, никако опуштен. Елегантне сандале, шик кошуља и ташна уз овај шорц нуде одличан спорско-сређени балансирани изглед који је тренутно популаран. 




Фото: miamiamine, fashion-jackson, stradivarius, Zara, massimo dutti, pinterest

Постави коментар