Незаборавно венчање чине и ефектне фотке - имамо идеје за вас!

17.8.23


Венчања су посебне прилике, а сваку посебну прилику треба дочарати изузетним детаљима и феноменалним фотографијама наравно. 

Спремили смо неколико уникатних идеја које морате пробати на вашем венчању или венчању вама блиске особе.

Првенствено, покажите вашем фотографу нашу насловну фотографију са жељом да добијете исту. Фотографија пољубца младенаца испред свих гостију ће засигурно бити урамљена на посебном месту у вашем дому.

1. Купујемо прскалице за све госте!



Прскалице нису само за Нову годину. Забавне су уживо и изгледају фантастично на фотографијама. Сваком посебном догађају су потребне прскалице.

2. Интимна фотографија само за младенце



Пољубац испод вела. Савршена фотографија!

3. Шик наочаре за сунце



Океј, зашто сви изгледамо тако кул са наочарима за сунце?! Наочаре за сунце које су исте боје као ваша комбинација су пун погодак. За младу обавезно наочаре са белим рамом, младожењи у боји одела које одабере; али и гости могу да испрате овај тренд.

Уопште не морате пуно да потрошите на ове наочаре. Скоро свака продавница у тржним центрима има занимљиве моделе по генијалним ценама од 1,000 рсд па навише. 

4. Минималистичка торта



Минимализам постаје популаран у свим сферама живота. Па тако и у свету торти, па и оних свадбених, се више наручују једноставне торте које се чак зову голе торте због минималног шлага преко. Неке чак ни немају шлаг. Ову елегантну торту савршено красе полароид фотографије младенаца уместо фигурица. Фантастична идеја!

5. Елегантно венчање може да служи пицу



Патике и пица на венчању?! Гласамо за ову идеју. Добар провод треба увек да буде на првом месту и то добар провод у дефиницији младенаца.

6. Фотографије на оригиналан начин




У добу паметних мобилних телефона смо заборавили на чари традиционалне фотографије. Па су нам кабине за фотографисање које одмах одштампају нашу фотку недостајале. Ово ће бити додатак на вашем венчању које ће сви памтити. Може да се изнајми и у Србији, проверили смо. ;)


7. Фотографија са погледом



Фотографија младенаца на тераси у овој пози, из овог угла. Савршенство. Морамо и још један пост посветити јединственој и једноставној венчаници са фотке.

8. Филмски први плес



Ово је савршен први плес! Ефекат ниског дима се све више користи на венчањима. Изгледа феноменално и у потпуности је безбедан јер је на бази сувог леда без икаквог мириса.

Једва чекамо да јесења венчања почну!



Фото: Пинтерест

Постави коментар