Милано улични стил за пролеће 2023.

29.9.22


Anna Dello Russo је звезда уличног стила у сваком граду. Италијанска модна новинарка (на насловној фотографији) још једном је прошетала једну од прегршт својих хаљина и дефинитивно је била најбоље обучена у Милану. Иначе Ана има толико гардеробе да јој је потребан цео један стан за њену колекцију крпица које је скупљала у току целе своје каријере.


Поред Ане смо на Недељи Моде у Милану видели многа позната модна лица, али морамо признати да нам се више свидео стил у Копенхагену и Стокхолму. Да ли четири главна модна града можда губе инспирацију? 


Улични стил је постао познат због стилиста који се појављују на ревијама генијално обучени и том приликом стварају нове модне трендове. Сада се све више посетилаца модних ревија појављују у одећи коју су добили од модне куће чију ревију посећују и тако постају само још једна реклама. На пример, приметићете на фотографијама испод да сви носе Прадину мајицу на бретеле и провидну сукњу. Океј, свиђа нам се ова комбинација, али ако је сви носе на истом догађају онда је очигледно спонзорисано. 


Хајде да погледамо и остале комбинације.


Тренд јарке розе боје не намерава да успори.




Ткане хаљине у неутралним бојама ће бити хит пролећа/лета 2023. Миућија Прада је прошетала леп и једноставан модел.



Дошли смо до најпопуларније комбинације Недеље Моде. Сукња је стварно уникатна.



И у још једној верзији. Не верујемо да би се било који стилиста појавио у истој комбинацији, а да није спонзорисана. 



Кратак огртач преко кошуље је тако добра идеја!




Недостајала нам је и Оливија Палермо. Особе због којих је улични стил и постао популаран дефинитивно знају како се то ради.



Цела комбинација у црвеној боји - једноставно и ефектно - велики ЛАЈК!



Како вам се допада Прадина троугласта торбица?



Прада мајице на бретеле су свуда!



И за крај, најмаштовитији изглед са улица Милана! Предивно стилизовано, у розе тренду али опет уникатно. Тако се то ради! 


Фото: Tyler Joe, Phil Oh

Постави коментар