Како комбиновати кожну јакну ове јесени? Имамо 10 идеја!

2.9.22


Црну кожну јакну морате имати у свом ормару као основни комад који се одлично комбинује за јесењу и пролећну сезону. Она не мора да буде скупа, јер не мора ни да буде од праве коже. Скоро све јакне на овим фотографијама су уствари од скаја.


Кожна јакна је дефинитивно недовољно искоришћена у свакодневном стајлингу. Она је савршена за тренутну септембарску температуру кад вам треба нешто да само пребаците преко рамена. Слојевито облачење може да буде забавно за стилизовање кад имате пажљиво одабране основне комаде које можете носити на више догађаја. 

Погледајте како лако можете подићи ваш стајлинг на виши ниво уз помоћ ове свестране јакне.



1. Фармерке + шешир


Оно што вам прво пада на памет је да комбинујете кожну јакну уз фармерке, и нисте погрешили. Само требате да додате неке аксесоаре за стилизован изглед. Први аксесоар је шешир. Бирајте црну или крем боју јер желимо да саградимо колекцију одеће која је практична за комбиновање. За обућу бирајте патике или ципеле за прелазно време, такође у неутралним бојама.

Добићете потпуно нову комбинацију ако се одлучите за црне фармерке. Увек ћемо изгледати луксузније ако комбинујемо различите материјале у истој боји, у овом случају тексас и кожу. 




2. У потпуности црна комбинација уз мало боје


Црна боја је увек била невероватно елегантна, па сигурно нећете погрешити са 100% црном комбинацијом. За савршено стилизован изглед додајте аксесоаре у боји, један аксесоар нека буде у јаркој боји, а други у неутралној.




3. Кратка лепршава хаљина


Женственост лепршаве хаљине тако омекша грубу кожну јакну, и ефекат је фантастичан. Обуците вашу омиљену хаљину са принтом или сукњу. Дужина није битна. Држите се једноставних црних аксесоара и добићете свакодневну шик комбинацију.





4. Дуга цветна хаљина


Мало шармантија комбинација се добија ако изаберете дугу цветну хаљину. Џесика Алба је тако добро изнела овај свакодневни изглед за прелазно време.





5. Дуга хаљина + патике


Дуга цветна хаљина се одлично комбинује уз патике и кожну јакну. Овде увек бирајте и црну кожну ташну. Бирајте патике у нетралним бојама или јарким уколико вам се уклопи уз хаљину. Нисмо могли ни да претпоставимо да старке тако добро допуњују овај изглед. Много боље од обичних патика. Али зато пратимо уличну моду са Недеље моде у Паризу, и увек добијемо свеже идеје. 






6. Дајте шансу браон кожној јакни


Црна јакна јесте основни комад који можете увек да носите, али је и браон кожна јакна једнако фантастична. Све тактике стилизовања о којима смо причале можете да примените и на браон кожну јакну. 




7. Неутрална комбинација


Ништа није тако елегантно као беж боја. Ништа не изгледа тако луксузно као неутралне комбинације. Нека вам се цео изглед састоји од црне и беж боје, и добили сте добитну комбинацију за све прилике. 



8. Свакодневна елеганција


Париски шик на једноставан и повољан начин. Ову комбинацију лако можете постићи комадима из Заре и Х&М-а. Фармерке, белу кошуљу, кожну јакну, црну кожну ташну допуните ципелама у јаркој боји. Црвена ће имати најмоћнији ефекат, али и јарка розе, љубичаста, наранџаста ће такође савршено одрадити посао. Шминка и накит нека вам буду једноставни и минимални.




9. Дуга црна хаљина


Ово је још један 100% црни изглед, али у елегантној верзији. Сад видимо колико је црна јакна свестрана! Уколико сте нашли савршену црну хаљину, допуните је кожном јакном и црним кожним чизмама. Уопште не морате да носите штикле уз ову комбинацију јер хаљина већ пружа сву потребну елеганцију. 




10. Бела хаљина


Бела хаљина + црна кожна јакна и црни аксесоари је изглед који морате пробати ове јесени. Прелак је за комбиновање и створен је за све прилике, од посла до пића после посла и све свечаније догађаје. 



БОНУС: Кожна јакна за младе


Кад смо код свечанијих догађаја, доста млада широм света се определило баш за кожну јакну као модни детаљ преко венчанице. Како оригинална идеја!




Још боља идеја: 

За још бољи стајлинг ефекат, млада може да изабере белу кожну јакну, а младожења црну. Савршено и преслатко! 





Фото: cellajane.com, fashionjackson.com, Pinterest

Постави коментар