Стокхолм Недеља Моде - улични стил

5.9.22


Недеља моде у Стокхолму је прошла скоро незапажено јер је сва пажња била усмерена на Недељу Моде у Копенхагену која се одржала две недеље раније. Швеђани су покренули своју Недељу Моде 2005. године, док су се Данци определили на овај корак 2006. године. Оба догађаја су прилично млада у поређењу са 4 најпопуларније Недеље Моде у Лондону, Паризу, Њујорку и Милану. Али то не значи да мода у скандинавским земљама није једнако занимљива. Х&М је представио своју Студио колекцију на овом догађају, коју смо поменули у овом чланку


Стокхолм је приредио нешто мање окупљање од Копенхагена, па вероватно због тога није покупио толико публицитета. Улични стил је једноставан, у монохроматским тоновима који су типични за север Европе. Док су стајлинзи савршени за прелаз лето-јесен. Добили смо неколико идеја!


Монохроматска бела комбинација је савршена за све прилике кад желите да изгледате луксузно и елегантно, али без пуно фрке.




Ткане дуге хаљине никад нису изгледале боље у неутралним нијансама и створене су за септембарско и октобарско време. 




Кожни капути у браон/беж тоновима су се вратили и савршен су комад за преко лаганије комбинације, нпр. летње хаљине које још не желимо да спакујемо! :)




Такође се одлично комбинују са фармеркама, као и кратка кожна јакна.




Уколико желите да уложите у кожни капут необичног кроја, сад је време за то. Ова сезона нам доноси много забавних модела, а сигурно ћете моћи да је носите неколико сезона.




Елегантна одела сигурно никад неће изаћи из моде, али овакав модел смо први пут спазили! Већи крој сакоа, са утканим цветовима је комад који би сигурно свима добро стајао!




Занимљив стајлинг за јесен: завезана кошуља, марама преко рамена, пословне панталоне и чизме за јесен. Пословни стил на најнеобичнији начин. 




Више пута смо се уверили да уличан стил може да изгледа баш као модне ревије, а ова хаљина је сигурно сишла са писте високе моде!




Колико добро изгледају неутралне комбинације. Уколико сте једна од девојака која нема стрпљена за комбиновање, само купујте одећу у црној, крем и белој боји и увек ћете имати савршено склопљене комбинације које ће увек бити у тренду.




Најслађу хаљину смо оставили за крај. Ово доба године нам показује како се добро комбинују хаљине за топлије време са чизмама и аксесоарима за хладније време. 





Фото: 1-9 Vanessa Tryde, 10-11 Adam Katz Sinding

Постави коментар