Дефинитивно најбоље јакне за јесен 2022.

1.9.22


Јесењи стајлинг је забавнији од летњег јер имамо више избора комбиновања. Слојевито облачење је заштитни знак надолазећег годишњег доба и ми планирамо да искористимо тај изглед до максимума.


Променљиво време је већ почело, али нисмо још спремни за топле/удобне јакне, већ за шик јакне које можемо да пребацимо кад наиђу облаци. Земљани тонови, удобни и елегантни модели, и мноштво опција које ћете имати са њима; ово су модели јакни које ће обележити јесен 2022.


 

1. Сако


Класичан комад за свако променљиво доба, сако је неопходан део сваке гардеробе. За основни комад увек бирајте једноставан црни сако дужег кроја, као на насловној фотографији.

Уколико волите панталоне/сукње високог струка, онда се определите за кратак сако који је тако шик!

 


Или изаберите авантуристички принт, као овај леопард у савршеним нијансама јесени. Сва три сакоа су из Заре.





2. Кошуља јакна


Већ неко време, наткошуља (како понегде видимо да је зову) је постала популарна замена за јакну. Уопште није само за спортску комбинацију, савршена је и за посао.




Обичне, једнобојне су елегантне; али су кариране упечатљивије. 
Беж кошуља је из Заре, док је карирана из Х&М-а.



3. Кишни мантил


Кишни мантил у типичној беж боји је комад који ћете моћи да носите годинама. Он се поклапа са свим трендовима. Док одлично комплетира пословно/елегантан изглед, као на комбинацији испод од Масимо Дутија, оно што је ново ове сезоне је што се савршено уклапа уз спортску комбинацију, као на другој слици од Бершке. Тај изглед сигурно испробавамо ове јесени.





4. Кабаница


Сваке кишне сезоне сигурно мислите да вам не треба, јер хеј, неће сигурно дуго падати киша. Али онда се покајете, али не можете да нађете неку тренди кабаницу која ће се савршено уклопити у вашу комбинацију. Колико кабаница изгледају као обичне кесе!

Х&М је у склопу своје <Покрени се> колекције представио дугу кабаницу у беж боји која уопште не мора да буде спортска. Тако би се савршено комбиновала и са пословном комбинацијом! Ово је вероватно најлепша кабаница коју смо икад приметили!




5. Пилотска јакна


Пилотска јакна је тренутно на врху своје популарности и она је, морамо да кажемо, баш спортска. Обично се дизајнира у неколико боја, али модел испод из Х&М-а у мало већој величини је у практичној црној боји, што је чини савршеном за различите прилике, а не само стриктно за спортске.


Још једна спортска, али савршена за слободно време, је јакна за куглање. Ставили смо их под исту категорију јер вам неће требати оба модела у гардероберу. Обе јакне постижу сличан стајлинг ефекат. Јакна за куглање има увек нашивене апликације, а модел испод из Страдиваријуса нам је привукао пажњу због неутралних нијанси које су савршене за ово годишње доба и практичне су за комбиновање.



Постави коментар