Zimmermann јесен 2022.

17.8.22


Зимерман је синоним за женственост, оптимизам и фантазију. Аустралијска модна кућа нас је одушевила још једном колекцијом, овог пута за јесен/зиму 2022. Иако не желимо још да размишљамо о јесени, морамо бар са модног аспекта. :)

Креативна директорка компаније, Ники Зимерман, се фокусира на бајковите хаљине са пуно детаља и принтова. Обично дизајнира хаљине за лето, јер долази из земље где је вечито топло, али због повећаног броја купаца са северне хемисфере, Ники је морала да креира и колекцију за хладнија годишња доба. Одлично је пренела вибрације летњих хаљина на јесење моделе, који су остали весели и романтични, али у топлим јесењим бојама. 

Кампања је снимана на предивном имању у Француској, Chateau de Gudanes. За фотографију је био задужен Benny Horne, док је манекена у успону Beauise Ferwerda имала ту срећу да позира у нестварним хаљинама. 


Хаљине са звездицама су најбољи део колекције, која носи име Посматрач звезда.



Још два модела са ревије се нису нашла у кампањи, али су једнако предивни. Бела хаљина би била предивна јесења/зимска венчаница.



Хаљина и фотографија из бајке, подсећају на прелепу Белу из Дизнијевог цртаног филма, Лепотица и звер.



Колекција је инспирисана хороскопским знацима, и ова хаљина садржи највише принтова са том темом.


За капуте у целој колекцији се користи вештачко крзно. 



Још један савршен модел за венчаницу! 



За јесен ће бити популарне панталоне високог струка и широких, али елегантних ногавица које лепо прате фигуру. 


Такође издужују ноге!



И комбинују се уз капут или сако исте боје. Каква елеганција!


Увек је практичније куповати неутралне боје које се лако комбинују, али јарке боје остављају фантастичан утисак. 



Пончо је такође нашао своје место у колекцији, у романтичној белој варијанти.



Док је модел у црној боји намењен за дане кад желите да изгледате незаустављиво, комбинован уз широке елегантне панталоне.



Кратке пуфнасте јакне су се опет нашле на репертоару за јесен, али не могу да се мере са пончом и капутом. Па кад кренете у куповину за јесен, као основне комаде ипак купујте капуте и елегантан пончо. Трајаће вам више сезона и савршени су за сваку прилику. 



Још један изглед који је запостављен у кампањи, али је запажен на ревији (вероватно се није слагао уз дворац :), је комбинација хеланки и сукње/хаљине/капута у истом принту. Каква фантастична идеја коју сви можемо да применимо без обзира на буџет!



Или можемо да упаримо хулахопке са мајицом/џемпером. Ако не можете да нађете исте принтове, различити принтови у истим нијансама боја ће такође бити фантастични, као у комбинацији испод са пончоом.


 Фото: Zimmermann

Постави коментар