Coach торбе које дижу расположење

19.8.22




Колико нас дизајнери пријатно изненађују у последње време са иновативним креацијама, да просто не можемо да постигнемо да прегледамо све колекције! 

Компанија из Њујорка, Coach, позната по производњи класичних, квалитетних (скупље него стандардне торбе, али повољније од торби дизајнерских кућа) торби је лансирала најзабавнију колекцију до сада. Они су својим торбама дали личности и купцима се толико свидео овај концепт да је већ пола колекције распродато! 

Ограничена колекција за јесен је делом направљена од органског текстила и рециклираних пластичних флаша. Док је инспирисана људима који се не плаше да крше правила и прате своје најлуђе снове. Све нам се свиђа!

Поред класичних торби, у колекцији су се нашли и новчаници за картице. Питање је, колико људи уопште користи овакве новчанике? Нисмо баш сигурни да желимо да држимо картице тако да отвореном.



Мале торбе су се већ распродале као реално најбољи део колекције, по цени од 38,000дин. Савршене су величине за изласке, и имају и личност за изласке. 



Свака торба је добила име. Па тако имамо:

1. Sparkie, увек расположен и вођа друштва. Као највећа торба има и највећу цену од 115,000 дин.
2. Winkie, шаљивџија има мало мањи облик и цену од 76,000 дин.
3. Groovie, слободног духа и свежим погледом на свет, по нама најслађи :) по цени од 69,000 дин.
4. Dreamie, саркастична свезналица, по цени од 111,000 дин.



Дизајнерски тим је успео да споји забавну тему са класичним обликом и квалитетном израдом по којој је компанија позната.



Можда су им Минионси били инспирација. ;) 



Фото: Couch

Постави коментар