Louis Vuitton колекција за рану јесен

3.8.22

 



За разлику од главне јесење колекције која се фокусира на уметност и у чију кампању је уложено доста времена, Louis Vuitton колекција за рану јесен је спонтана, забавна и спортска.

Инспирација је тенис, и у улози тенисерке се нашла глумица из Аустралије, Самара Вивинг (Samara Weaving). Боје у колекцији су забавне и јарке, попут неонске жуте, барби розе и смарагдно зелене.
Тениске сукње, поло мајице и спортске јакне су добиле LV изглед и лого, и сад су постали тренди комади за дешавања и изван терена. 

Торбе једноставног четвртастог облика, али у јарким бојама са чувеним LV логом су допуниле сваки изглед забавне кампање. Пуфнасте јакне одлично допуњују тениски изглед са кратком сукњом. 

Оваквој иновативној колекцији и није требала компликована кампања. Фотографисање у студију са белом позадином је сасвим довољно. Освежавајуће је видети јесењу колекцију која је изоставила браон нијансе јесени. Уместо тога, ова колекција се наставља на летње трендове са малом дозом јесени. Имаћемо времена за браон нијансе у октобру, а овакве боје нам престављајте у септембру дизајнери. Хвала! ;)













Фото: Louis Vuitton

Постави коментар