8 КЉУЧНИХ КОМБИНАЦИЈА ЗА АВГУСТ 2022.

4.8.22



Улични трендови су постали неопходан додатак модним ревијама. Стилисти, купци за модне сајтове, познати су само неки од посетилаца модних ревија који нам дају додатну инспирацију за свакодневне комбинације. Није ни чудо што се тако добро облаче, јер су то ипак људи који су запослени у модној индустрији и који знају сваки тренд и пре него што уопште постане тренд. Они су ти који предвиђају трендове и управо њих дизајнери питају за савет при дизајнирању сваке колекције.


Овог пута смо од њих позајмили неколико идеја за августовске комбинације. 


1. Патике + Миди сукња




Комбинација сукње до колена и патика је изглед који можете свуда носити. Удобан је, помало спортски али не превише, јер миди сукња никад не може да буде толико спортска као мини. Определите се за јарке боје и не плашите се да их комбинујете. Лето је! Али, уколико сте ипак у тиму неутралних боја, крем и бела су такође боје лета и са њима сигурно нећете погрешити.


2. Кимоно + Тексас




Кимоно преко тексас шорца за опуштен градски изглед, или кимоно преко фармерки за елегантнији изглед. Обавезно испробајте обе комбинације до краја августа! 


3. Цветне летње хаљине





Ово је несумљиво најлакши летњи изглед. Све што вам је потребно уз цветне хаљине су патике или сандале, торба (али заобиђите црне кожне и оставите их за јесен) и добро расположење. 


4. Кратка мајица / Crop top




Кратке широке мајице су добиле елегантнију форму и нису више погодне само за тинејџере. Хвала вам дизајнери! Комбинујте их уз ланене панталоне или сукњу високог струка и добићете елегантан летњи изглед у ком се чак и нећете скувати. ;)


5. Комплет са супер принтом




Лето је сезона веселих боја, па морамо да испоштујемо и тај тренд. ;) Комплети са живописним принтом су забавни и са њима имате већ готову комбинацију. Не морате овај комплет увек носити на исти начин. Сукњу или мајицу укомбинујте са неким неутралним комадом, и одмах добијате нов изглед. Уколико волите експлозију боја, комбинујте и два различита принта и добићете баш упечатљив изглед. Dolce & Gabbana са разлогом сваке сезоне мешају принтове у својим колекцијама.


7. Црно-бела комбинација



Без обзира на сезону, годишње доба или трендове; црно-бела комбинација ће увек бити на списку најбољих изгледа за сваки прилику. Није ни чудо што је то била омиљена комбинација боја чувене Коко Шанел. Уколико вам је потребан опуштен градски изглед, бирајте шорц и једноставну мајицу у овим бојама (не заборавите аксесоаре, нпр. шешир и наочаре), али уколико имате неко дешавање онда обавезно набавите летње одело (слика десно) који се састоји од елегантног шорца или сукње високог струка и прслука. Испод прслука можете носити исту мајицу као из градске комбинације.


8. Тексас шорц и пруге



Наутички изглед је још један савршен летњи тренд за сваку фигуру, стил и прилику. Неутралне плаве пругице ће увек изгледати фантастично, а поготово ако их укомбинујете са тексас шорцем и сламнатим шеширом. И спремни смо за Грчку. ;)


Фото: Пинтерест

Постави коментар