Изглед који ће обележити јесењу сезону - прслук одело

22.8.22

 


Сигурно нисте мислили да прслук одело може да изгледа овако женствено! Једноставан комад који полако пристиже у све радње може да се носи на посао, у излазак или свакодневну шетњу. Погодан је за сваку прилику и зато требате да га набавите пре почетка јесени.


Морамо рећи да модни кругови мало каскају са овим трендом који је прва носила Blake Lively у феноменалном филму Слатка мала тајна (ако нисте, обавезно га одгледајте). Блејк је савршено изгледала у овом филму. Свака част запосленим стилистима на сету, јер је филм у стилском смеру парирао Сексу и граду. 



Филм је из 2018. године, а ове 2022. ми ћемо га стилизовати на неколико начина у зависности од кроја прслука.


Можемо да га стилизујемо као троделни сет, који очигледно морамо цео да купимо. Али некад можемо и да комбинујемо различите комаде уколико су у истим нијансама боја. Мада монохроматски изглед делује најмоћније. Овај сет смо пронашли у Масимо Дутију.



За опуштенију варијанту савршену за прелаз лето-јесен, изаберите ланени материјал и широки крој панталона, које ће се такође носити ове јесени.




Овај изглед смо пронашли на Зарином сајту, али само у светло плавој боји. Фантастичан комад, иако увек преферирамо неутралне нијансе.




Моћ је увек била у аксесоарима, а са овако основим комадом можемо да се играмо са аксесоарима до миле воље. Слој огрлица различитих дужина је савршен детаљ за прслук одело.




Изазовнији модел прслука је такође примећен у неколико продавница и савршен је за изласке у септембру и октобру! Можете да га носите као пуно одело или чак уз фармерке.





Уколико пак преферирате дужи модел прслука, комбинујте га уз пословни шорц или сукњу исте дужине. Монохроматски изглед је опет бољи, али морамо некад и да комбинујемо боје, као са овим изгледом из Страдиваријуса.



Бершка је такође понудила сличан изглед са мало дужим шорцем. Савршен за септембар и нове пословне прилике! 


Јавите нам како бисте ви стилизовале прслук одело, и у којим приликама бисте га носиле. :)

Фото: Pinterest, Zara, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti

Постави коментар