Зарина колекција луксузних хаљина

15.8.22


Зара је представила своју другу луксузну колекцију. Док је у првој колекцију фокус био на капутима, сад је фокус на хаљинама. 
Зара полако иде ка новом смеру дизајна. Наиме, план нове директорке и наследнице компаније, Марте Ортеге (иначе кћерке оснивача Аманциjа и Росалије) је да компанија крене креативнијим путем са својим оригиналним дизајном. У контрасту са досадашњом стратегијом која се ослањала на прављење одеће по угледу на дизајнере високе моде, али по знатно нижој цени. 

Хаљине су разнолике и не изгледају као део једне колекције, али јесу самостална уметничка дела. Све хаљине су савршене за прелаз са лета на јесен. Колекција се састоји од 6 хаљина и два пара сандала на платформу. Украси, вез и тканине су звезде ових хаљина препуне одабраних детаља.

За фотографију је био задужен Jamie Hawkesworth, док је модел за целу колекцију Аустралијска манекенка Julia Nobis.

Колекција је ограничена, тако да ћете морати да пожурите уколико желите да имате неку од хаљина за вашу личну колекцију. 

Хаљине још нису доступне на Зарином сајту за тржиште Србије (надамо се да ће бити ускоро!), али по сајтовима за друга тржишта смо видели да се цене крећу од 34,000дин до 48,000дин.

Погледајте моделе које је осмислио тим Zara Atelier.


Кафтан у нежној крем боји украшен сребрним шљокицама представља једноставан комад намењен за вечерњу ношњу.


Овај изглед као да је из колекције високе моде. Прслук са експлозијом детаља, украса и боја је употпуњен једноставном тегет драпираном сукњом.



Хаљина од шифона у белој боји представља мешавину романтичног и панк стила.


Везена хаљина у преувеличаној силуети је намењена за све прилике, од канцеларије до плаже.



Хаљина у једноставној силуети али у мешавини принтова, материјала и текстура. Изгледа као дводелни сет са каишем, али је уствари један савршен стилски комад.

 

Фото: Зара

Постави коментар