Х&М колекција у покрету

7.8.22

Х&М тим је осмислио страва колекцију! Под називом H&M Move, ово није обична спортска колекција већ је колекција која нас мотивише да се покренемо. Ово је тако важна порука, и неопходна колекција, која се не фокусира само на спортисте већ на свакога ко жели да повећа ниво спортских активности у свом животу. Колико нам то само треба са данашњим канцеларијским пословима! Тек сад схватамо колико је дуго седење опасно по наше здравље!


Лице ове колекције је Џејн Фонда, глумица и творац чувених вежби 80-их година када је свака жена имала Џејнину касету са аеробик вежбама у својој кући. Џејн има 84 година и као што видимо, она је и даље у супер форми!


Ево и како је изгледала насловница једне од њених касета. 
У колекцији нема оваквих бодија за вежбање, али имамо практичне комаде у неутралним бојама које можете носити за сваки ваш покрет. Одећа је делимично направљена од рециклираних материјала, што је за сваку похвалу.

Одабрали смо по нама најбоље комаде из колекције.


Дугачка јакна са капуљачом која нас штити од ветра за шетње по природи.
Савршена комбинација за трчање!
Торбица за телефон у пастелној розе боји.
Спортска мајица/брус за лагане вежбе и од материјала који се брзо суши.Анорак је спортска водоотпорна јакна која нас такође штити од ветра. У дивној минт зеленој боји.
Спортска сукња на преклапање од рециклираног полиестера.Основни комади јесу увек најбољи део колекције и овог пута морамо да издвојимо хеланке и спортске брусеве у различитим пастелним бојама. 


Фото: Х&М

Постави коментар