7 комбинација за летње изласке

1.8.22


 
Топло време може бити изазовно за планирање комбинација, па уколико немате идеју као да се обучете за вечерње изласке у августу, погледајте наше предлоге. Ове комбинације не захтевају пуно инвестирања ни новца ни времена, и још ћете добити стилизован изглед по последњим трендовима. 


1. Тексас и једноставна мајица



Тексас је одличан материјал и за лето. Уколико је ипак вруће за фармерке, определите се за шорц или сукњу, укомбинујте их са једноставном мајицом на бретеле и добићете лако стилизовану комбинацију. Ништа лакше! 



2. Фармерке са необичном мајицом



Верујте нам на реч, није исти изглед као први ;). Овај изглед је изазовнији, а промена је само у мајици. Можете носити исте фармерке, исти накит али са променом мајице сте добили потпуно нови изглед за суботњи вечерњи излазак. Бирајте мајицу неутралне боје, али необичног кроја и погодићете тренд овог лета.



3. Марама мајица



И са овом мајицом можете да комбинујете исте фармерке! Што да не?! Кад се пронађе савршен комад одеће, треба га поштено искористити. ;) Али ову мајицу можете носити само лети, зато требамо да искористимо још месец дана да испробамо овај стил! Мада се надамо да ће нам и септембар подарити летње време. 



4. Ланене панталоне + мајица на бретеле



Крем ланене панталоне су још један комад који је савршен само за лето. Укомбинујте их са мајицом на бретеле у крем, белој или црној боји и добићете тренди елегантан изглед који тренутно носе инфлуенсерке широм света.



5. Мала бела хаљина



Оставићемо малу црну хаљину за јесен, јер је бела боја ипак створена за лето. Хаљина је увек најлакша за комбиновање, па је упарите са минималним сандалама и торбицом у неутралним бојама.



6. Необична сукња + бела мајица



Никад немојте потценити моћ обичне беле мајице. На бретеле или кратке рукаве, она може бити много елегантнија него што вам се чини на први поглед, поготово ако се укомбинује са необичним комадом као што је оваква сукња. Тренд бљештаве сукње је прва покренула Прада, и наравно сви брендови брзе моде су убрзо направили своју верзију популарног модела.


7. Сукња + бела кошуља



Напокон смо негде одлучили да убацимо боју. За овај изглед вам је само потребна мини сукња (или елегантни шорц) коју ћете упарити са летњом белом кошуљом. Заврните рукаве, упашите предњи део кошуље и овај пословни комад је одмах постао страва за изласке. Сукња може бити у боји, али летње вибрације можете постићи и са сукњом у белој боји. Монохроматски бели изглед никад не излази из моде. Ову комбинацију допуните са минималним сандалама, накитом и торбицом у боји.



Фото: Пинтерест

Постави коментар