Како да стилизујемо аксесоаре за савршену комбинацију

21.7.22


Аксесоари се могу чинити небитним, али играју велику улогу у стилизовању сваког изгледа. Они не морају бити скупи, упадљиви и непрактични. Напротив, уз помоћ неколико функционалних и једноставних аксесоара, ваша комбинација ће добити савршен завршни изглед који виђате у магазинима.



1. Микс накита


Минималистички накит је постао озбиљан тренд, али је онда из њега настао још бољи тренд - микс различитог једноставног накита. Једноставно комбинујте огрлице различитих дужина, наруквице различитог облика као и прстење (али се суздржите на једној, максимално две боје) и ваш изглед ће добити савршене детаље. Једноставан накит није упадљив, али даје максималан ефекат. Такође можете стално да га носите, комбинујете са другим комадима вашег накита и увек ћете имати разлитич изглед.



2. Шешир


Не знамо зашто је шешир тако запостављен као аксесоар, кад поред тога што чини наш изглед одважним такође је и практичан. Лети нас штити од сунца, зими од хладноће и одлично је решење за дане кад нам коса и не изгледа баш најбоље. Чак и краљица. Елизабета не излази из куће двора без шешира. Иако су ове сезоне популарни корпа шешири, ми ипак преферирамо шешире чврстог обода јер овај облик никад не излази из моде и најелегантнији је. Док корпа шешир можете носити само у слободно време. 




3. Одважне наочаре за сунце


Овај неопходан летњи аксесоар нас такође штити од сунца, па зашто га онда не бисмо искористили да подигнемо нашу комбинацију на виши ниво. Наочаре у облику правоугаоника, беле или неке друге јарке боје су савршене за лето. Нама су запале за око ове Масимо Дути наочаре




4. Једноставан каиш за максималан ефекат


Чак и кад вам не треба, додајте каиш вашој комбинацији. Једноставан модел каиша можете носити уз сваку комбинацију, и добићете савршен завршни стајлинг. Замислите две комбинације испод без каиша. Изгледале би потпуно обично, али са каишем добијају стилизован изглед. Детаљи јесу битни.






5. Обућа као звезда ваше комбинације


Одважна обућа може да чини пола комбинације. Упадљиве чизме, штикле или патике само траже још једноставну одећу за савршено стилизован изглед. Али уколико волите неутралне боје и облике, онда можете да експериментишете са пертлама или елегантим чарапама, као на сликама испод. 



Фото: Pinterest

Постави коментар