6 КОМБИНАЦИЈА ЗА ПЛАЖУ КОЈЕ ЋЕТЕ НОСИТИ И ВАН ПЛАЖЕ

1.8.21Плажа - најлепши део лета. Поред вама савршеног купаћег костима и креме за сунчање, шта треба обући за плажу? Комбинације за плажу су тако забавне; зависе од тога да ли ћете после продужити са одмором у кафићу, граду или ћете резервисати цео дан за песак и воду.


Погледајте 6 идеја за комбинацију за плажу пре него што кренете на одмор и/или куповину плажних аксесоара.1. Дугачка кошуља


Кошуље нису само за канцеларију. Можда сте приметили да су се ушуњале и у плажни програм. Мало су дуже и шире, па тако постају савршене за вреле летње дане поред воде. 
2. Лагане панталоне


Када имате необичан горњи део купаћег (марама-купаћи би био савршен), онда су вам потребне само ланене панталоне ширег кроја и спремни сте за покрет. Одложићемо те мајице за крај августа. 😉
3. Монохроматски изглед


Ништа се не слаже боље уз летњи тен као бела одећа. Укомбинујте ваш купаћи неутралне боје уз бели шорц и белу ширу кошуљу, и спремни сте за дан за плажу и ван плаже. 

4. Тексас шорц


Већ смо причале о чарима тексас шорца, али морамо и овде да га поменемо. Незаобилазан комад лета одлично се слаже уз једноделан купаћи, чак и ако бисте после плаже свратили и до града.

5. Плетена сукња


Право са модних писта до плаже. Плетена сукња је комад који морате имати ако желите нешто тренди за плажу. 

6. Дугачка сукња


Најелегантније решење је дефинитивно дуга сукња. Мајица опет није потребна, али плетени шешир није на одмет. Фото:
Насловна - thelondoner.me
6 - cellajane.com
Остале - Пинтерест

Постави коментар