Tексас шорц - Како га стилизовати?

26.7.21


 
Тексас шорц је једнако обавезан лети као и сладолед, купање и добра забава. Али како га стилизовати?

Одавно се тексас ушуњао у елегантне воде, па тако сад чак и тексас шорц можете носити уз сако, кошуљу или штикле. 


Имамо 9 идеја за провод у шорцу за вас.1. Уз сако


Сако није само за посао. Упарите га са кратким шорцем који ће бити исте дужине као сако, и спремни сте за излазак. 

2. Монохроматски изглед


Тексас шорц + тексас кошуља је савршени монохроматски изглед. Савршено стилизован, без много размишљања.


3. Са танким џемпером


Када температуре нису пустињске и када нам наиђу освежавајући дани, онда је права прилика за танак џемпер и тексас шорц. Уколико сте обожавалац сурферског стила, онда је ово комбинација за вас.

4. Са црном принт мајицом


Ове мајице су тако кул да свако треба да има бар једну у свом ормару. На енглеском се зову Graphic Tee, али ми нисмо успели да нађемо или смислимо погодан назив на српском. Јавите ако ви добијете неку идеју! Ову комбинацију можемо да носимо само у слободно време, које се надамо да ћемо имати прилично у току лета!

5. Уз пуфнасту мајицу


Ако сте за преслатке вибрације, онда одаберите белу мајицу са пуфнастим рукавима.

6. Уз елегантну кошуљу


Мало дужи шорц + елегантна кошуља + сандале је комбинација у којој ћете изгледати префињено али и опуштено. Кад се достигне тај ефекат, онда је то савршено стилизован изглед.

7. Уз једноделни купаћи


Дводелни купаћи костими јесу бољи за сунчање, али једноделни су грациознији. И још можете да их носите као мајицу уз шорц. Одлична и једноставна идеја.


8. Уз везану кошуљу


Упарите шорц уз мало ширу кошуљу, коју ћете везати. Сад сте спремни за неки концерт или увек неопходно пиће са пријатељима.


9. Сако + дужи шорц


Пошто смо на овом сајту ипак највећи љубитељи пословног стила, сви они мотивациони/финансијски постови нису ту ни због чега, онда је морао да се нађе и неки тексас шорц који можемо да носимо на посао. Изаберите мало дужу верзију сакоа и шорца, држите се неутралних тонова и уколико сте расположени, убаците неки аксесоар јарке боје.Фото: 1. и 8. - fashionjackson
Све остале - Пинтерест

Постави коментар