Најтраженији брендови на интернету - 2021.

9.8.21



Ако сте се питали који су брендови најпопуларнији до сада у овој години, имамо одговор за вас. На свака 3 месеца Lyst, сајт за куповину са преко 12,000 брендова анализира навике својих купаца као и резултате Гугл претрага, да би добили извештај најтраженијих брендова на интернету. Ова листа вас неће изненадити, луксузне модне куће из Француске доминирају, али је међу првим местима и ваша засигурно омиљена спортска марка. 



1. Gucci


Gucci наставља да доминира на врху листе. Од ове године су добили и колекцију за кућу Gucci Decor, али их очекује још један важан публицитет у новембру. Наиме, за тада је најављена премијера филма Гучијеви. 


Gucci Resort 2021



2. Dior


Париска модна кућа је једна од најактивнијих на друштвеним мрежама. Док друге модне куће смањују број колекција, Dior само додаје нове пројекте. Последња колекција Resort 2022 је одржана у Атини и била је једна од најпопуларнијих на интернету. 


Christian Dior Resort 2022



3. Nike


Њихова највећа конкуренција - Адидас се није ни нашао на овој листи. Nike је чак једина компанија која не спада у луксузну модну кућу на поменутој листи. Њихови дизајни који су спортски, али пажљиво стилизовани се сада налазе раме уз раме са много скупљим производима. Такође су њихове класичне патике Air Force One најтраженији производ године. 


Pinterest



4. Louis Vuitton


Иако и даље доминирају на тржишту торби, и Louis Vuitton тиму је потребна помоћ познатих. Па су тако унајмили поп групу БТС из Јужне Кореје као најновије амбасадоре компаније.


Louis Vuitton Spring 2021
                



5. Prada


Можда сте видели да је њихова торба за плажу свуда по интернету, јер Прада полако осваја летњи стил. 


Фото: Vogue


6. Balenciaga


Још једна модна кућа из Париза је тренутно најпопуларнија због Crocs сарадње. Савршено су уклопили ове наизглед ружне папуче са својим луксузним дизајнима. 


Balenciaga Spring 2022



7. Moncler


Италијанска спортска луксузна компанија је најпознатија по скијашкој одећи и опреми.


Moncler 1952 Fall 2020



8. Bottega Veneta


Још једна модна кућа из Милана је ове година забележила 20% раст у продаји!


Bottega Veneta Spring 2021



9. Saint Laurent


Saint Laurent је такође забележио раст у профиту ове године, од 19%. Можда је кампања са Ромеом Бекамом у главној улози имала нешто са тим.


Saint Laurent Resort 2021



10. Versace


Њихова плажна колекција је обележила ово лето и дефинитивно је омиљена међу купцима. 


Versace Spring 2021




Осталих 10 места припадају такође луксузним модним маркама. Чудно је што Зара или Х&М нису заузели ниједно место. Али ово је ипак листа најтраженијих производа на интернету, а не најпродаванијих. 


11. Fendi

12. Burberry

13. Off-White

14. Alexander McQueen

15. Valentino

16. Loewe

17. Givenchy

18. Balmain

19. Jacquemus

20. Rick Owens


Такође погледајте 10 најтраженијих производа у протекла 3 месеца. Не чуди нас што су Nike патике заузеле прво место, јер их виђамо свуда по граду! Али нас ипак чуди што Шанел није ни на једној листи.






Насловна Фото: Versace

Постави коментар