Crocs су папуче 2021. године

25.7.21

         


Крокс су биле најтраженији модни артикал на свету прошле године - 2020. - година кад смо сви мислили само на удобност очигледно. Биркенсток Аризона папуче су заузеле друго место, док су Најк патике заузеле четврто. 


Крокс фирма је основана 2002. године у Колораду, Америка. Њихов циљ је био да направе удобну и функционалну обућу, и то им је успело. Ускоро су средњошколци, студенти и запослени који дуго стоје на послу заменили патике овом удобнијом опцијом. Папуче су направљене од пене која је патентирана под називом Croslite и која је добила одобрење подолога.


Па да видимо какве су Крокс у акцији. 


Тренутно су ове папуче најпопуларнији пар обуће 2021. године. Чак су се појавиле на модној писти за Пролеће/Лето 2017. Дизајнер Кристофер Кејн их је мало дорадио и направио од њих шик комад обуће које су модни ентузијасти радо прихватили. Више се није радило само о удобности, јер ако их стилизујете добро, оне заправо изгледају кул и неочекивано. 





Чак се појавио модел са платформом, који је освојио трендсетере који желе и удобност и новитет. Класика увек побеђује, па тако можете да комбинујете Крокс у неутралним бојама са потпуно формалним изгледом. Резултат ће бити фантастичан. 




За свакодневни градски изглед одаберите Крокс у јаркој боји. Уз опуштену комбинацију за шетњу ће свака боја одговарати. Јер оно застарело правило ”ташна и ципеле трабају да буду исте боје” напокон више не важи. Играјте се са комбинацијала, експериментишите, поготово за овакве прилике. 





Уколико ипак не желите да експериментишете са папучама које вам се можда неће свидети, онда можете да их испробате у белој боји. Слагаће се уз сваку комбинацију и добићете загарантовану удобност. Неутрални тонови су увек кључна ставка добро стилизованог изгледа, па ће вам папуче у белој/црној/некој пастелној боји добро доћи.





Или можете да набаците неки принт, а да опет останете у неутралним тоновима. Ови модели су симпатичнији, мада јесу нешто скупљи.




Крокс са аксесоарима су дефинитивно наш фаворит. Сада ваше папуче добијају другачији изглед по невероватно ниској цени. Ове мале декорације можете стално да мењате, тако што их закачите за рупице на папучама, и тако од основних папуча добијете нешто другачије. Наш фаворит су слова јер можете да напишете шта хоћете на вашој обући, али идеје су неограничене. Поготово ако их нађете на АлиЕкспресу! Цене варирају, али крећу се од 40дин по комаду, до 7-8 комада за 200дин. 








Фото преузете: Пинтерест, АлиЕкспрес

Постави коментар