Манго спортска колекција коју обожавамо

22.7.21Након финансијских потешкоћа на које је Манго наишао 2019. године, њихов менаџмент је убрзо нашао формулу за опоравак. Интернет продају. Затворили су већину продавница, фокусирали се на дизајн, брзу испоруку и интернет присутност. Што је била добитна комбинација.


Прошлу годину су закључили са 1,842 милијарди евра промета, од чега 42% представља интернет продаја. Следећи циљ им је да у 2021. години забележе промет на интернету од 1 милијарду евра! Кад следећи пут помислите да пуцате превисоко са вашим циљевима, сетите се Манга 😉. Мада морамо узети у обзир да Манго постоји 20 година. 


Предност повољних брендова је што могу да представе нову колекцију кад год пожеле, па смо тако наишли на најновију Мангову спортску колекцију која је савршена за слободно време. Колекцију могу да носе све генерације, тонови су неутрални са понеким црвеним или розим комадом. Савршена за активно лето. Издвојили смо нама омиљене изгледе.


Кликом на назив артикла, који је подвучен, отвориће вам се Мангов сајт где директно можете купити тражени артикал.


Изглед број 1 


Изглед број 2 


Једноставан бели дукс (2,490дин)

Кратак црни шорц (3,490дин)

Крем качкет (1,990дин) - Качкет без великих логоа је фантастичан аксесоар чак и за пословну комбинацију. 
Изглед број 3


Хаљина од твида у Шанел стилу (6,490дин)Изглед број 4 


Дефинитивно најбоље стилизован. Ово је комбинација која изгледа опуштено, за девојку која воли стилизован изглед чак и при спортским активностима. 

Рози дукс (3,490дин)
Црвени шорц (2,490дин)
Узак црни шорц (3,490дин)
Изглед број 5 


Тексас комбинезон (5,490дин) који се тако фантастично комбинује уз спортски брус.Изглед број 6 


Насловна, и наша омиљена комбинација.

Тексас јакна (3,990дин)
Мајица на дуге рукаве и пругице (2,490дин) - Ово је комад који морамо имати за дане поред мора, још је 100% памук
Узак црни шорц (3,490дин) - који је очигледно незаобилазан за сваку спортску комбинацију. Супер је имати га у све три неутралне боје, крем/белој/црној, јер се праве непогрешиво тренди комбинације.

Постави коментар